• 3 Μαΐου 2024,

Στον κόμβο Κηφισίας απάνω σου τρακάρω …

 Στον κόμβο Κηφισίας απάνω σου τρακάρω …

Οταν έγραφε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας το τραγούδιΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ “ μάλλον ένα τέτοιο κορίτσι θα είχε στο μυαλό του.

Διότι εδώ που τα λέμε αξίζει να τρακάρεις ,έστω και στο κόμβο Κηφισίας , πάνω σε ένα τέτοιο κορίτσι.

Καλή σας ημέρα και να έχουμε μια καλή Παρασκευή που έτσι και αλλιώς είναι μια καλή μέρα , ίσως η καλύτερη της εβδομάδας.

Τις δεκαετίες 80’ και 90’ η καλύτερη μέρα της εβδομάδας ήταν το Σάββατο αλλά αυτό σταδιακά άλλαξε και έδωσε την θέση της στην Παρασκευή που είναι σήμερα.

Για τον λόγο αυτό και τα περισσότερα αγόρια που επιλέγουν και βγαίνουν Παρασκευή βράδυ λέγονται Παρασκευάδες και τα κορίτσια Παρασκευούλες.

Η Παρασκευή έχει μεγάλη αξία διότι οι περισσότεροι επιλέγουν το συγκεκριμένο βράδυ για να βγούνε και να χαλαρώσουν.

Οταν έχεις την δυνατότητα για μια μόνο έξοδο την εβδομάδα και επιλέγεις την Παρασκευή καταλαβαίνετε γιατί η Παρασκευή έχει αναβαθμιστεί και απο νωρίς το πρωί εκείνης της ημέρας πετάει η ομάδα.

Στην πιο πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της ηλεκτρονικής σελίδας NEWSIT η διαφορά ανάμεσα στην πρώτη Νέα Δημοκρατία και το δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει στις 7 μονάδες.

Απο τις 15 και 20 που ήταν πριν το καλοκαίρι τώρα έχει μειωθεί στις 7.

Καταλαβαίνετε οτι το “ΤΣΙΠΡΑΣ story” έχει αρχίσει να δουλεύει και μπορεί μέχρι την ημέρα των εκλογών να έχει ανατρέψει το κλίμα που είναι ομολογουμένως αρκετά βαρύ για την κυβέρνηση του Αλέξη.

Ο Τσίπρας έχει τον χρόνο να το γυρίσει αρκεί να του πάνε καλά τα πράγματα και να αρχίσει ο κόσμος να βλέπει διαφορά , προς το καλύτερο , στην καθημερινή του ζωή.

Αυτό βέβαια δεν πρόκειται να γίνει με τις δεσμεύσεις χιλιάδων τραπεζικών λογαριασμών αλλά αντίθετα με ανάπτυξη, θέσεις εργασίας και μείωση της φορολογίας.

Αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με την υπερφορολόγηση δεν είναι ρεαλιστικό και αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας αφού με αυτούς τους όρους δεν μπορεί να μείνει ψυχή ζώσα στην χώρα αυτή.

Αυτό το κύμα -τσουνάμι φορολόγησης θα πρέπει να σταματήσει προκειμένου να αρχίσει αυτός ο κόσμος να παίρνει και πάλι ανάσες.

Δεν μπορούμε να πάμε άλλο έτσι.

Στο τηλεπαιχνίδι επιβίωσης που θα γίνει στην Ελλάδα και συγκεκριμέν στην Καρούτα για λογαριασμό του καναλιού ΕΨΙΛΟΝ μεταξύ των παικτών που θα πέσουν στον στίβο μάχης είναι και ο Ντανιέλ Μπατίστα.

Ντανιέλο , Ντανιέλο έκανες το γήπεδο μπουρδέλο που φωνάζανε οι φίλαθλοι όταν φορούσε την φανέλα της ΑΕΚ.

Για να δούμε θα κάνει το ίδιο και στο γήπεδο που έχει στηθεί στην Καρούτα ;

Εκτός απο τον Ντανιέλο είναι και ο Θάνος ο Πετρέλης αλλά και ο κουμπάρος του Χανταμπάκη ο Μανίκας που είναι επίσης μοντέλο.

Αυτά για το παιχνίδι επιβίωσης του καναλιού Ε γιατί έρχονται και άλλα τέτοια παρόμοια παιχνίδια επιβίωσης και απο άλλα κανάλια.

Σχεδόν όλα φέτος το χειμώνα θα έχουν το δικό τους παιχνίδι επιβίωσης.

Άρχισε η απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκίνητων απο το Δήμο της Καβάλας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της αντιδημάρχου κ. Φρατζεσκάκη κάθε φορά που θα βγαίνει ο μπόγιας των εγκαταλελειμμένων ΙΧ θα σηκώνει 8 την ημέρα μέχρι να καθαρίσει όλη η πόλη.

Κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.

Ο κυκλώνας IRMA έχει σαρώσει στην κυριολεξία τα νησιά της Καραϊβικής και καλά που τελείωσε το SURVIVOR αφού θα τους έπαιρνε όλους απο την παραλία στην οποία είχαν καταλύσει και στην κυριολεξία θα τους σήκωνε.

Ο Ντάνος θα έβγαινε στο ΠΕΚΙΝΟ και η ΕΥΡΙΔΙΚΗ στην ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Ολα να πάνε καλά και είμαστε σίγουροι οτι θα πάνε.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης