Στρατόπεδο και Πρόεδροι θέματα της σημερινής συνάντησης των επικεφαλής των παρατάξεων

 Στρατόπεδο και Πρόεδροι θέματα της σημερινής συνάντησης των επικεφαλής των παρατάξεων

Πραγματοποιείται το μεσημέρι στο Δημαρχείο συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Η πρόσκληση προέρχεται από τον κ. Θόδωρο Μουριάδη κι όπως φημολογείται τα θέματα θα είναι δύο. Οι εξελίξεις για τα έργα στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου και η λήψη απόφασης στο δημοτικό συμβούλιο για τους προέδρους στα νομικά πρόσωπα και τις δημοτικές επιχειρήσεις.

Ήδη χθες ανακοινώθηκε ότι το όλο ζήτημα επανέρχεται στο δημοτικό συμβούλιο, στη συνεδρίαση του τη Δευτέρα το απόγευμα.
Αν και δεν υπήρξαν ανακοινώσεις, έγινε χθες το πρωί επίσκεψη και ο έλεγχος της Πολεοδομίας στα έργα του Ασημακοπούλου. Κατά ορισμένες πληροφορίες η αυτοψία της Πολεδομίας επιβεβαίωσε ότι γίνονται έργα ακόμη και σε δημοτική έκταση! Όλα όσα προέκυψαν θα τεθούν υπόψη των επικεφαλής.

Για το ίδιο θέμα δεν υπάρχουν νεότερα από πλευράς του Νίκου Παναγιωτόπουλου.
Σχετικά με την απόφαση για τους προέδρους και τα διοικητικά συμβούλια, επίσης δεν φαίνεται να υπάρχουν νέα. Πιθανότερο είναι ο Δήμος Καβάλας να περιμένει από το Υπουργείο Εσωτερικών είτε απάντηση σε ερώτημα του, είτε ερμηνευτική εγκύκλιο. Ουδείς γνωρίζει τι πρόκειται να πει για το θέμα στους επικεφαλής των παρατάξεων ο κ. Μουριάδης.
Επειδή η σημερινή συνάντηση είναι κρίσιμη και για τα δύο θέματα, ο κ. Μουριάδης φέρεται να μην προσκάλεσε σε αυτήν τον πρώην Χρυσαυγίτη υποψήφιο Δήμαρχο.

Αυτό σημαίνει ότι διασφαλίζεται η παραμονή στη συζήτηση και του κ. Ποτόλια και του κ. Βέρρου. Τέλος χθες που ρωτήθηκαν σχετικά με το θέμα των νέων προέδρων, τόσο ο κ. Γραμμένος όσο και η κ. Δρακονάκη επανέλαβαν απόψεις – εκτιμήσεις τους (τα ίδια είπαν στο δημοτικό συμβούλιο την προηγούμενη Δευτέρα) σύμφωνα με τις οποίες επί του όλου θέματος σωστή είναι η προσέγγιση του νομικού συμβούλου του Δήμου κ. Αγελαράκη.

Διαβάστε επίσης