ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

Συνάντηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης θα έχει το μεσημέρι ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης. Θα τους ενημερώσει για το αποτέλεσμα της χθεσινής αυτοψίας της Πολεοδομίας στα έργα εντός του στρατοπέδου Ασημακοπούλου. Θα συζητήσει μαζί τους και το γνωστό θέμα των νέων διοικήσεων νομικών προσώπων και δημοτικών επιχειρήσεων. Το ίδιο θέμα θα απασχολήσει το απόγευμα της Δευτέρας τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη σημερινή συνάντηση φημολογείται ότι δεν προσκλήθηκε ο πρώην Χρυσαυγίτης υποψήφιος δήμαρχος.

 

Αυξάνονται τα κρούσματα διαρρήξεων κατοικιών, χθες διάρρηξη σημειώθηκε στο Παληό. Ανοιχτό μόνο για τους συλλόγους και όχι για το κοινό είναι από χθες το Κολυμβητήριο. Συνάντηση με τους εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών θα έχει σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης. Καθυστερεί η έναρξη του προγράμματος των δωρεάν σχολικών γευμάτων σε 11 σχολεία του Δήμου Καβάλας. Με ψήφισμα τους οι συνοικιακοί σύλλογοι θα δηλώσουν συμπαράσταση σε αυτόν του Περιγιαλίου επειδή είναι πιθανό να αυξηθούν οι πρόσφυγες στη δομή του Ασημακοπούλου.

 

Διακοπή νερού σήμερα από το πρωί ως το μεσημέρι στο Παληό. Συνάντηση με τον πρέσβη του Ισραήλ είχε στο γραφείο του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τη διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου συνάντησε ο Θόδωρος Μουριάδης. Ομιλία στη Βουλή του Γιάννη Πασχαλίδη σε νομοσχέδιο για τις συνέπειες της φωτιάς στο Μάτι. Με επιστολή της στην τράπεζα Πειραιώς η Τάνια Ελευθεριάδου ζητά να μην κλείσει το κατάστημα των Κρηνίδων.

 

Αύριο το απόγευμα πραγματοποιείται ειρηνική συγκέντρωση και πορεία προς το μουσείο προσφυγικού ελληνισμού για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής. Συνεχίζεται το πρωί στο ΔΙΠΑΕ το διεθνές επιστημονικό συνέδριο. Τέλος του μήνα κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό σχολείο. Την Τετάρτη η καθιερωμένη σύσκεψη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου για την πρόληψη των πυρκαγιών σε αγροτικές εκτάσεις.

 

Από την Ήπειρο ο διαιτητής της αναμέτρησης του ΑΟΚ με τον Θιναλιακό. Η ομάδα μας αναχωρεί για την Κέρκυρα αύριο.

 

 

Διαβάστε επίσης