• 16 Μαΐου 2024,

SURVIVOR 2017 – To χάσαμε το κορμί πατριώτη …

 SURVIVOR 2017 – To χάσαμε το κορμί πατριώτη …

Μα είναι ποτέ δυνατόν να έχει φύγει απο το SURVIVOR o καλύτερος παίκτης του παιχνιδιού ;

Ο λόγος για την Ειρήνη την Κολλιδά που είναι και γυναικάρα και ήταν απο τα φαβορί για την κούπα.

Και όμως αυτό το κορμί πατριώτη το χάσαμε αν και σε μια πρόσφατη συνέντευξη της είπε οτι η παραγωγή της έδωσε το δικαίωμα αν θέλει να πάρει μέρος στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού το οποίο φαντάζομαι οτι θα ξεκινήσει σε μερικές εβδομάδες αφού τον Αύγουστο αν δεν κάνω λάθος θα γίνει η τελική φάση του παιχνιδιού στη Ρόδο.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό και η παραγωγή του SURVIVOR θα χρειαστεί να κλείσει περίπου 400 κλίνες για όλους αυτούς που θα πρέπει να εργαστούν προκειμένου να φτάσει ο τελικός στους δέκτες μας όπως πρέπει.

Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας οτι η παραγωγή του SURVIVOR είναι πολύ ακριβή θυμίζει σε χρήμα και όγκο δουλειάς γυρίσματα ταινίας του Χόλυγουντ.

Ο τούρκος μάλιστα καναλάρχης που έχει αναλάβει την παραγωγή και του ελληνικού survivor αλλά και του τούρκικου που γυρίζονται την ίδια περίοδο στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε πριν απο πολλά χρόνια ώς παρουσιαστής στο πρώτο Τούρκικο SURVIVOR και μπόρεσε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ των ΜΜΕ της Τουρκίας.

Οσο αφορά την τρέχουσα επικαιρότητα του παιχνιδιού να ετοιμάζεστε για την αποχώρηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη που αρκετοί τηλεθεατές του παιχνιδιού περιμένανε να βγει στον τάκο προκειμένου να την ψηφίσουν για να φύγει.

Ο Τσίπρας είναι αισιόδοξος οτι πολύ σύντομα θα έχουμε την πιο ουσιαστική λύση στο θέμα του ελληνικού χρέους.

Οπως είπε χαρακτηριστικά είμαστε πολύ κοντά.

Εμείς απο την μεριά μας έχουμε κάνει όλα αυτά για τα οποία είχαμε και δεν είχαμε δεσμευτετί και πλέον έχουμε πετάξει την μπάλα στο γήπεδο των δανειστών – είπε- .

Πάντως η κυβέρνηση επιμένει να θέλει να δώσει την εντύπωση οτι τα μέτρα που θα ψηφίσει το ελληνικό κοινοβούλιο και για πολλούς αποτελούν το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ θα είναι τα μέτρα εξόδου της χώρας απο την δύσκολη περίοδο των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

Αναρωτιέμαι μήπως θα πρέπει την ώρα που θα ψηφίζονται αυτά τα μέτρα να ανοίξουμε και καμμιά σαμπάνια στην αίθουσα της ελληνικής βουλής ;

Αν είναι μετά απο τόσα χρόνια να φτάσουμε στο κατώφλι της εξόδου κομμάτια να γίνει.

Μέχρι και η Κατερίνα η Καινούργιου βρέθηκε στο Καραϊσκάκη για την φιέστα του Ολυμπιακού και έγραψε κάτω απο μια φωτογαφία που ανέβασε στο inastagram οτι είναι πολύ καλά αλλά της λείπει η συντροφικότητα αν και όπως ομολογεί στην ίδια ανάρτηση την φοβίζει το γεγονός οτι το ενδεχόμενο της δεύτερης κρεβατοκάμαρας αφού της αρέσει να απομονώνεται ακόμα και μέσα στο ίδιο σπίτι που θα ζεί με τον σύντροφο της.

Αφου σας τα έχω πει και σας τα έχω γράψει ρε λεβέντες.

Το κορίτσι είναι σε μια φάση μυστήρια και θα πρέπει σύντομα να βρεί το άλλο της μισό.

Οσο δεν βρίσκει άντρα δεν πρόκειται να αφήσει μπουζουκομάγαζο για μπουζουκομάγαζο και φιέστα για φιέστα.

Καινούργιου χωρίς άντρα την περίοδο του καλοκαιριού πρόβλημα.

Θα αναστενάξει η ΜΥΚΟΝΟΣ και το NAMMOS.

Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

Όσοα αφορά αυτές τις τάσεις απομόνωσης θα πρέπει να ξέρετε οτι θα θεριεύουν όσο δεν θα υπάρχει ταίρι.

Η Καινιούργιου είναι μια γυναίκα που ζει για να ερωτεύεται και όταν δεν ερωτεύεται απομονώνεται.

Στον τελικό του Σαββάτου και το ελληνικό τραγούδι με DEMY και το τραγούδι που εκπροσωπεί την Κύπρο.

Αυτο είχε να συμβεί 5 χρόνια αφού τα τελευταία χρόνια κυρίως το τραγούδι που εκπροσωπούσε την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision δεν περνούσε στην τελική φάση.

Σύμφωνα με τις εταιρίες στοιχημάτων η Demy είναι στην θέση Νο12 της τελικής κατάταξης  με ανοδικές όμως τάσεις αφού όσο περνάνε οι μέρες το τραγούδι αποκτά όσο και περισσότερους φίλους.

Απο σήμερα Πέμπτη αφήνουμε πίσω μας οριστικά την περίοδο της αστάθειας με τα φαινόμενα και πάμε για 25άρια και ένα Σαββατοκύριακο άκρως καλοκαιρινό.

Έχω την εντύπωση οτι δεύτερο μέρος του Μάη θα είναι καλοκαιρινό και άκρως χαλαρωτικό αφού το καλοκαίρι χαλαρώνει.

Στα νέα μέτρα που έρχεται να ψηφίσει το ελληνικό κοινοβούλιο και που σύμφωνα με την κυβέρνηση θα είναι τα μέτρα που θα μας βγάλουν απο την κρίση είναι και το μέτρος της αναβάθμισης του λογισμικού που θα ενημερώνει και θα κατάσχει αυτόματα τους λογαριασμούς του οφειλέτη χωρίς καθυστεσήσεις όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Διότι αγαπητοί αναγνώστες εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης