Συγκλόνισε ο πατέρας του Άλκη από το ”Ανθή Καραγιάννη”: «Θα αποδεχόμουν τη συγνώμη των δραστών» (φωτογραφίες)

 Συγκλόνισε ο πατέρας του Άλκη από το ”Ανθή Καραγιάννη”: «Θα αποδεχόμουν τη συγνώμη των δραστών» (φωτογραφίες)

Στο «Ανθή Καραγιάννη» πολλοί αγνοί φίλαθλοι απ`την Καβάλα και τη Δράμα τίμησαν με την παρουσία τους το νεαρό Άλκη.

Τραγική παρουσία αυτή του πατέρα του, Άρη Καμπανού ο οποίος παρά τη βαθιά του θλίψη, έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο. Για την ιστορία η ομάδα της Δόξας Δράμας κέρδισε με 1-0 τον ΑΟΚ σε αγώνα που διήρκησε τελικά 60 λεπτά. Αγωνίστηκαν για λίγο συμβολικά οι δυο Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας και Δράμας κ.κ Πολίτης και Παπαεμμανουήλ.

Σε νέο μήνυμά του με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε ΑΟΚ και Δόξα που έγινε στη μνήμη του 19χρονου γιου του, ο Άρης Καμπανός τόνισε ότι αποδέχεται τη συγγνώμη των δραστών.

«Όχι άλλη βία στα γήπεδα», υπογράμμισε.

«Συλλυπητήρια στα παιδιά»

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το εάν θα αποδεχόταν τη συγγνώμη των δραστών, απάντησε θετικά, τονίζοντας: «Να τους δώσω το χέρι να τους πω συλλυπητήρια γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να δώσουν το χέρι στον Άλκη να τον κάνουν φίλο τους» επεσήμανε χαρακτηριστικά. «Συλλυπητήρια στα παιδιά για αυτά που κάνανε» συμπλήρωσε.

Να αναφέρουμε ότι πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα (που κράτησε 45 λεπτά) τοποθετήθηκε ένα στεφάνι και μια εικόνα του δολοφονημένου Άλκη στο ταρτάν του σταδίου, με τους παίκτες των δυο ομάδων να αφήνουν από ένα λουλούδι στο σημείο.

Οι 22 ποδοσφαιριστές αγκαλιάστηκαν πριν τη σέντρα του ματς και φώναξαν όλοι μαζί το όνομα του δολοφονημένου νεαρού.

Διαβάστε επίσης