• 22 Μαΐου 2024,

Σύγκρουση σκαφών και σύλληψη πιθανού διακινητή

 Σύγκρουση σκαφών και σύλληψη πιθανού διακινητή

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καβάλας, ότι επαγγελματικό Ι/Φ σκάφος με επτά (07) επιβαίνοντες, κατά τον απόπλου του από τον οικείο λιμένα προσέκρουσε σε έτερο Ι/Φ σκάφος σημαίας Πολωνίας, το οποίο ήταν ελλιμενισμένο σε πλωτή εξέδρα εντός λιμένα.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν οι υλικές ζημιές σε αμφότερα τα σκάφη. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των ανωτέρω σκαφών μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν, ενώ από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.


Συνελήφθη την 26-8-2023 το μεσημέρι στην Εγνατία οδό Καβάλας – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 25-8-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ ο δράστης είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα. Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης