• 25 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Σύλληψη άνδρα που ζήτησε χρήματα για προστασία σε κατάστημα και του δράστη του επεισοδίου στον Τίμιο Σταυρό

 Σύλληψη άνδρα που ζήτησε χρήματα για προστασία σε κατάστημα και του δράστη του επεισοδίου στον Τίμιο Σταυρό

Φωτογραφία αρχείου

Σύλληψη ημεδαπού διωκόμενου με Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη την 16-6-2024 το απόγευμα στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, πράξεις που έλαβαν χώρα στην πόλη της Καβάλας την 11-6-2024 σε βάρος ημεδαπού παθόντα, τον οποίο ο δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι ένεκα προσωπικών διαφορών.


Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα εκβίασης, απειλή, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας συνελήφθη την 16-6-2024 το απόγευμα στην Καβάλα ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος ότι το τελευταίο τρίμηνο απαιτεί να παράσχει προστασία έναντι αμοιβής σε ημεδαπό ιδιοκτήτη καταστήματος της πόλης, τον οποίο βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας απείλησε και εξύβρισε.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Σύλληψη ημεδαπού για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη την 16-6-2024 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, ένας ημεδαπός ο οποίος κατελήφθη να κατέχει ένα μαχαίρι το οποίο κατασχέθηκε και να απειλεί δύο ημεδαπές. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης