Σύλλογοι των Κρηνίδων για τη συνάντηση τους με Αντωνιάδη – Μουριάδη – Παπαδόπουλο

 Σύλλογοι των Κρηνίδων για τη συνάντηση τους με Αντωνιάδη – Μουριάδη – Παπαδόπουλο

Την Κυριακή 28/2/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων καθώς και πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων και λοιπών φορέων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων με τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Μουριάδη Θεόδωρο, τον Αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα κ. Παπαδόπουλο Θεόδωρο, τον Αντιπεριφεριάρχη Π.Ε. Καβάλας κ Αντωνιάδη Κώστα και τον πρόεδρο της κοινότητας Κρηνίδων κ. Κυριακίδη Όμηρο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ένταξη σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων αλλά και η άμεση καταγραφή των φθορών που υπάρχουν στο ανωτέρω αναφερόμενο κτίριο και των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν για την αποκατάσταση τους.

Η δημοτική αρχή και ο κύριος Αντωνιάδης δεσμεύτηκαν από κοινού πως θα βγει πρόσκληση ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το αργότερο έως τον Σεπτέμβριο του 2021, η οποία θα περιλαμβάνει την ένταξη του κτιρίου του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων.

Επίσης η δημοτική αρχή ανέφερε πως ξεκίνησαν οι εργασίες για την επίλυση του ιδιοκτησιακού ενός οικοπέδου πλησίον του σχολικού συγκροτήματος στο οποίο, όπως δεσμεύτηκε, θα χτιστούν σχολικές αίθουσες ώστε να φύγουν οι μαθητές από τα λειωμένα, όπου κάνουν μάθημα εδώ και πολλά χρόνια.

Τέλος η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε, αναγνωρίζοντας το δίκαιο του αιτήματος των γονέων και των συλλόγων για άμεση αποκατάσταση των φθορών του κτιρίου και θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.

Όλοι οι σύλλογοι και λοιποί φορείς που ήταν παρόντες δήλωσαν τη στήριξη τους στο αίτημα των γονέων για την εξασφάλιση ενός αξιοπρεπούς και σύγχρονου σχολικού περιβάλλοντος. Οι γονείς παραμένουμε πάντα σε ετοιμότητα και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το σχολείο που δικαιούνται κα αξίζουν τα παιδιά μας.

  1. Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων γυμνασίου Κρηνίδων
  2. Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων λυκείου Κρηνίδων
  3. Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 2ου δημοτικού Κρηνίδων
  4. Συλλογος Ποντίων Κρηνίδων το ΒΥΖΑΝΤΙΟ
  5. ΑΣΠΙΣ Πολυστύλου
  6. Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων
  7. Γυμναστικός Σύλλογος ΚΕΡΑΥΝΟΣ Κρηνίδων
  8. Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικό σωματείο οι Φίλιπποι
  9. Μορφωτικός και πολιτιστικός σύλλογος Λυδίας

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης