• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Σύλλογος επαγγελματιών Νέας Περάμου με προτάσεις και ιδέες! (συνέντευξη)

 Σύλλογος επαγγελματιών Νέας Περάμου με προτάσεις και ιδέες! (συνέντευξη)

Χθες το απόγευμα επρόκειτο να πραγματοποιήσει γενική συνέλευση ο σύλλογος Επαγγελματιών Νέας Περάμου.

Λίγες μέρες νωρίτερα μιλήσαμε για τους σκοπούς του συλλόγου, για τους στόχους το διοικητικού συμβουλίου με τον αντιπρόεδρο του κ. Γιώργο Τσαλίκη.

Η συνέντευξη

Ερ: Πόσο ενώνει τους επαγγελματίες ο σύλλογος; Πόσο έχει κοντά του τους έχει και πότε επαναδραστηριοποιήθηκε;

Απ: Είναι ένας σύλλογος ο οποίος λειτουργούσε σε κάποιους περιόδους. Στη συνέχεια αδράνησε. Εμείς με κάποιες ενέργειες που κάναμε πριν από τρία χρόνια τον ενεργοποιήσαμε ξανά. Εδώ και τρία χρόνια είμαστε ενεργοί. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο εδώ στη Νέα Πέραμο.

Ερ: Υπάρχει αποτέλεσμα; Αλλάξατε κάτι; Πετύχατε κάτι ή είναι μια προσπάθεια που συνεχίζεται;

Απ: Τρία χρόνια είναι λίγα σύμφωνα με τα συστήματα και όσα ισχύουν εδώ στην Ελλάδα. Προσπαθούμε πάντα να έχουμε ιδέες. Προτάσεις. Αυτά όμως πρέπει να περνάνε πάντοτε από Δημοτικά Συμβούλια, από την Περιφέρεια κτλ. Θεωρώ ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα.

Ερ: Τώρα θα κάνετε μια γενική συνέλευση;

Απ: Σωστά, έχουμε γενική συνέλευση. Έχουμε βάλει κάποια θέματα- προτάσεις και ιδέες και ένα από αυτά είναι η Λευκή Νύχτα.

Ερ: Μπορεί να γίνει καλοκαιρινή Λευκή Νύχτα στη Νέα Πέραμο;

Απ: Στην αρχή του καλοκαιριού σκεφτόμαστε να κάνουμε τη Λευκή Νύχτα εδώ στη Νέα Πέραμο.

Ερ: Έχετε… «εμπόδιο» την Ελευθερούπολη; Λαϊκή αγορά στην Ελευθερούπολη, μπορεί να γίνει στη Ν. Πέραμο; Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη, μπορεί να γίνει και στη Ν. Πέραμο;

Απ: Εμείς δεν βλέπουμε κάποιο εμπόδιο στο να κάνουμε μια βραδιά εδώ όπως κάνουν όλα τα μέρη. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τη μεριά της Ελευθερούπολης. Όλοι έχουμε τις επιχειρήσεις μας και κοιτάζουμε το καλύτερο για αυτές. Ο καθένας να κάνει τη δουλειά του με τον καλύτερο τρόπο. Δε νομίζω ότι είναι κάτι που επηρεάζει την Ελευθερούπολη.

Ερ: Πιστεύετε ότι αυτό το καλοκαίρι θα καταφέρετε να κάνετε τη λαϊκή αγορά στη Ν. Πέραμο.

Απ: Εμείς είμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Κάναμε κάποιες ενέργειες και την προηγούμενη τετραετία. Προσπαθήσαμε να φέρουμε το θέμα σαν συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου. Δεν το περάσανε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε σαν θέμα. Μας απέρριψαν βρίσκοντας κάποιες δικαιολογίες. Εμείς θα το επαναφέρουμε το θέμα και αυτή τη φορά ελπίζουμε ότι θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα ξεκινήσει αυτή η Λαϊκή Αγορά που θέλουμε στη Ν. Πέραμο εδώ και τόσα χρόνια.

Ερ: Ήρθαν οι επαγγελματίες στο σύλλογο; Μπορούν να έρθουν και άλλοι;

Απ: Είμαστε σχεδόν 100 μέλη και θα κάνουμε κινήσεις και σε γειτονικές περιοχές όπως είναι η Ν. Ηρακλείτσα, όπως είναι τα χωριά των Ελευθερών και του Ελαιοχωρίου, για να έρθουν και αυτοί στο σύλλογο, ώστε να γίνουμε πιο δυνατοί. Να γίνει ένας σύλλογος επαγγελματιών της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Ελπίζουμε και τα καταστήματα των γειτονικών περιοχών να συνδράμουν και αυτά προς όφελος όλης της περιοχής.

Διαβάστε επίσης