• 20 Απριλίου 2024,

Σύλλογος κατά του Καρκίνου: «Είμαστε εθελοντές, προσφέρουμε στους άλλους»

 Σύλλογος κατά του Καρκίνου: «Είμαστε εθελοντές, προσφέρουμε στους άλλους»

Το μεσημέρι της Κυριακής και παρά την δυνατή βροχή έγινε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου η εκδήλωση του δραστήριου συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Περιελάμβανε γεύμα και μουσικό πρόγραμμα με σχήμα μαθητών του Μουσικού σχολείου. Τα μέλη του συλλόγου και οι επίσημοι καλεσμένοι προσήλθαν με μικρή αλλά δικαιολογημένη καθυστέρηση. Ρόλο έπαιξε η κακοκαιρία και η πραγματοποίηση την ίδια ώρα και άλλων εκδηλώσεων τοπικών συλλόγων.

Στην υποδοχή των παριστάμενων ο πρόεδρος Παναγιώτης Φώτου και τα άλλα μέλη του δ.σ. «Με την εκδήλωση μας προσφέρουμε χαρά. Είμαστε εθελοντές, προσφέρουμε στους άλλους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φώτου. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν ο γιατρός ογκολόγος κ. Κασαράκης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Τάσος Καρασαββόγλου, η εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Δέσποινα Ιατρού, η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ. Κορίνα Πρασσά, ο Αρχέλαος Γρανάς, ο Κώστας Παπακοσμάς. Ειδική αναφορά έκανε ο σύλλογος στον Θωμά Χατζούλη, δραστήριο επαγγελματία- επιχειρηματία που πάντα στηρίζει τη δράση των Εθελοντών κατά του Καρκίνου.

Σχετικά με τη λειτουργία του Ογκολογικού τμήματος του Νοσοκομείου ο κ. Φώτου είπε: « Συνεχίζουμε να περιμένουμε την πρόσληψη του μόνιμου γιατρού. Δυστυχώς η διαδικασία έχει καθυστερήσει. Σήμερα έχουμε δύο επικουρικούς κι έτσι τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Ο κ. Κασαράκης είναι αυτός που «έχτισε» το τμήμα. Οφείλουμε να τον τιμούμε σε κάθε εκδήλωση μας. Οι δύο επικουρικοί γιατροί συχνά τον συμβολεύονται. Δηλαδή ο κ. Κασαράκης είναι σα να μην έχει αποχωρήσει από το τμήμα».

Διαβάστε επίσης