• 30 Απριλίου 2024,

Σύλλογος “Γλυκιά Αγκαλιά”: Πετυχημένη Διημερίδα για τον Διαβήτη (φωτογραφίες)

 Σύλλογος “Γλυκιά Αγκαλιά”: Πετυχημένη Διημερίδα για τον Διαβήτη (φωτογραφίες)

Το Σάββατο 13/4 και την Κυριακή 14/4 διοργανώθηκε Διημερίδα για τον Διαβήτη από τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Ν. Καβάλας “Γλυκιά Αγκαλιά” στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Το Σάββατο 13/4 το απόγευμα έγινε η προβολή της μικρού μήκους ταινίας “Ζω χωρίς να σε φοβάμαι”, παραγωγής του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας “Ζωή Γλυκιά” και στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με ψυχολόγο, τον κο Πελεκάνο Αντώνη.

Την Κυριακή 14/4 το πρωί, στις 11:00, διεξήχθη Στρογγυλή Τράπεζα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 με ομιλίες του κου Παπαντωνίου Στέφανου, Διαβητολόγου-Παθολόγου, της κας Παπουλίδου Φανής, Νεφρολόγου, του κου Στρατάκη Ιωάννη, Καρδιολόγου και της κας Λαζαρίδου Βασιλικής, Διατροφολόγου-Διαιτολόγου.

Στην διαδραστική και επιμορφωτική Διημερίδα, παρεβρέθηκαν ο κος Αρχέλαος Γρανάς, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ, η κα Βακιρτζή Έλσα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης και Πρόνοιας και Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και το Κέντρο Κοινότητας.

Ευχαριστούμε πολύ την πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας, κα Γούλα Βάσω, για την παραχώρηση της ταινίας, τον Δήμο Καβάλας για την παραχώρηση της αίθουσας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης αλλά και το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για την συνεργασία. Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους παρεβρέθηκαν αυτές τις δύο ημέρες στην Διημερίδα του Συλλόγου και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης