• 18 Μαΐου 2024,

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Κώστα Ευθυμιάδη

 Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Κώστα Ευθυμιάδη

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Κώστα Ευθυμιάδη εκδόθηκαν από τις τοπικές επιτροπές όλων σχεδόν των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Συγκεκριμένα:

 

* Από τη Νέα Δημοκρατία

Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι μας στο άκουσμα του θανάτου  του Κώστα Ευθυμιάδη, πρώην Προέδρου  της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας, πρώην Νομαρχιακού Συμβούλου Καβάλας  και αγωνιστή της  Ν.Δ.

Σήμερα χάσαμε έναν ακούραστο δάσκαλο, έναν φίλο, έναν συνεργάτη, έναν συναγωνιστή. Σήμερα η παράταξή  μας είναι φτωχότερη.

Ο Κώστας Ευθυμιάδης με τις πράξεις  και τα λόγια του δίδαξε την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, πίστευε ότι η υποκρισία δε κερδίζει πάντα και ότι οι συγκρούσεις, τις οποίες δεν φοβήθηκε ποτέ για να υπερασπισθεί τις απόψεις του, πηγαίνουν τον άνθρωπο μπροστά όταν είναι για το δίκαιο και  καλό του τόπου μας. Ηταν περήφανος  για την ποντιακή του καταγωγή και μοναδικός γνώστης  της ιστορίας μας και δεν έπαψε ποτέ να διαβάζει. Μέχρι τέλους αγωνίστηκε δυνατά  για τη ζωή του, όπως  έκανε πάντα.

Όλα τα  μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. της ΝΔ Καβάλας και όλα τα μέλη  των ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου και Θάσου εκφράζουμε στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά  μας.

Πρόεδρε θα είσαι πάντα παράδειγμα για εμάς.

Καλό σου ταξίδι.

Μετά τιμής

Για την  ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας

και για τις ΔΗΜ.Τ.Ο.  Ν.Δ. Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου και Θάσου

ο Πρόεδρος

Χαράλαμπος Δράκος

 

* Από του Ανεξάρτητους Έλληνες

Με έκπληξη και βαθιά λύπη δεχθήκαμε την είδηση του απροσδόκητου θανάτου ενός βαθύ γνώστη των γραμμάτων, λάτρη της ιστορίας της χώρας και επί σειρά ετών προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας.

Του καθηγητή Κώστα Ευθυμιάδη

Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του

 

* Από το ΣΥΡΙΖΑ

Εκφράζουμε τα ειλικρινέστερα συλλυπητήρια για την απώλεια του τέως προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας, Κώστα Ευθυμίαδη. Ευχόμαστε στην οικογένεια και στους οικείους του δύναμη για να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

 

* Από το ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια της, για τον θάνατο του Κώστα Ευθυμιάδη, στην  οικογένεια του και τους οικείους, του  πρώην πρόεδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης