• 19 Απριλίου 2024,

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του Νίκου Δημητριάδη

 Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του Νίκου Δημητριάδη

Ο απροσδόκητος ξαφνικός  χαμός του αγωνιστή, συνδικαλιστή και συντρόφου μας Δημητριάδη Νίκου, σκόρπισε σε όλους μας θλίψη και πόνο.

Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας εκφράζει τα θερμά του και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος. Ο Δημητριάδης Νίκος διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Καβάλας και στέλεχος του συνδικαλιστικού μας χώρου στο Νομό. Πνεύμα πάντα ανήσυχο και επιβλητικό, συνεργάσιμο και καλοσυνάτο ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει το συνδικαλιστικό κίνημα.

Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ Νίκο.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Υ.Κ. Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ


Δήλωση Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για τον θάνατο του Νίκου Δημητριάδη

«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη και οδύνη μου για τον αδόκητο θάνατο του συναγωνιστή μου στους κοινωνικούς αγώνες Νίκου Δημητριάδη. Σήμερα έφυγε από κοντά μας ένας σεμνός αγωνιστής της Δημοκρατίας, της Αυτοδιοίκησης και του Συνδικαλισμού.

Άφησε το πολιτικό αποτύπωμά του, παλεύοντας για ένα καλύτερο αύριο για το εργατικό κίνημα ως πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων, για ένα καλύτερο Δήμο Καβάλας υπηρετώντας τον ως Δημοτικός Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος και ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, και για μια καλύτερη κοινωνία μέσα από το ΠΑΣΟΚ.

Τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους συναγωνιστές του».

πηγή: Δήμος Καβάλας

*Η κηδεία του Νίκου Δημητριάδη θα γίνει αύριο Παρασκευή και ώρα 12 μ στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων (δημοτικά κοιμητήρια).

Διαβάστε επίσης