Συμμετοχή της Ομοσπονδίας σε σύσκεψη για τα μέτρα προστασίας στην εστίαση

 Συμμετοχή της Ομοσπονδίας σε σύσκεψη για τα μέτρα προστασίας στην εστίαση

Μετά από πρόσκληση του αντιπεριφερειάρχη  Κώστα Αντωνιάδη η ΟΕΒΕ Ν.Καβάλας συμμετείχε σε σύσκεψη για τα μέτρα προστασίας στον τομέα της εστίασης. 

Με την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων στον τομέα της εστίασης και τους έλεγχους που έγιναν έχοντας συμβουλευτικό χαρακτήρα ώστε οι επιχειρηματίες να μπορέσουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης υγείας  κος Χρήστος Παπαδόπουλος ενημέρωσε και επισήμανε τόσο την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων αλλά και την επιβολή αυτών από τις αρμόδιες υπηρεσίες κατά την διεξαγωγή ελέγχων τις επόμενες ημέρες.

Πρόθεση όλων μας είναι η αντιμετώπιση της πανδημίας με τον καλύτερο τρόπο ώστε με το τέλος της τουριστικής περιόδου να είμαστε όλοι περήφανοι ότι η περιοχή μας παραμένει «καθαρή».

Επίσης συζητήθηκε το ενδεχόμενο να υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες μέρες σε ευρεία κλίμακα με ηλεκτρονικά μέσα ώστε να μην υπάρχουν επιχειρήσεις που θα επικαλεστούν άγνοια για τα μέτρα που ισχύουν και για τον κανονισμό υγιεινής του ΕΦΕΤ.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Θεόδωρος Χατζηχρήστος, ο πρόεδρος των καφεζυθοπωλών Γεώργιος Βαφείδης,ο πρόεδρος των εστιατόρων Δημοσθένης Κωνσταντινίδης ,ο προϊστάμενος της Δ.Υ. Χρήστος Παπαδόπουλος και  ο προϊστάμενος Π.Π. Σταύρος Κιβράκης.

 

Εκ της Διοικήσεως

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης