Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στη «Fruit Logistica 2020»

 Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στη «Fruit Logistica 2020»

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα συμμετέχει με περίπτερο που εκμίσθωσε στη Διεθνή Έκθεση Νωπών Φρούτων και Λαχανικών «Fruit Logistica 2020», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 05 έως τις 07 Φεβρουαρίου 2020, με σκοπό να προωθηθούν τα τοπικά αντίστοιχα προϊόντα.

Στο περίπτερο της ΠΑΜΘ θα συμμετέχουν τοπικοί φορείς, εταιρείες, ομάδες συνεταιρισμών, παραγωγοί των παραπάνω προϊόντων που δήλωσαν συμμετοχή στην ανωτέρω έκθεση.

Σήμερα, 17 Ιανουαρίου 2020 και μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Κώστα Αντωνιάδη, συναντήθηκαν οι παραπάνω φορείς που θα συμμετέχουν στο περίπτερο της Περιφέρειας, παρουσία του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Γιώργου Ζιμπίδη και του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Πρωτογενούς Τομέα, κ. Ανδρέα Καραγιώργη, για ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής, τη μεταφορά των προϊόντων που θα εκθέσουν, την παρουσίαση του περιπτέρου, τη χωροθέτηση των συμμετοχών στο περίπτερο, καθώς και διαδικαστικά θέματα.

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

Διαβάστε επίσης