• 20 Μαΐου 2024,

Συναντήσεις Αγγελικής Δεληκάρη με εκπροσώπους φορέων / συνδικαλιστικών ενώσεων (φωτογραφίες)

 Συναντήσεις Αγγελικής Δεληκάρη με εκπροσώπους φορέων / συνδικαλιστικών ενώσεων (φωτογραφίες)

Με τους εκπροσώπους της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Από αριστερά: Αθανάσιος Τσελεμπής (Αντιπρόεδρος), Κυριακή Ρήγα (Γενική Γραμματέας), Αγγελική Δεληκάρη, Νικόλαος Σιδερίδης (Πρόεδρος).

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για άμεση επαφή με Συνδικαλιστικά Σωματεία και φορείς που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Καβάλας, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη είχε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Εκ μέρους της Ένωσης παραβρέθηκαν οι κ.κ. Νικόλαος Σιδερίδης (Πρόεδρος) και Αθανάσιος Τσελεμπής (Αντιπρόεδρος), καθώς και η κυρία Κυριακή Ρήγα (Γενική Γραμματέας).

Η κυρία Δεληκάρη είχε μια ιδιαίτερα παραγωγική συζήτηση αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή στην Π.Ε. Καβάλας, τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν ιδίως κατά τη θερινή περίοδο, καθώς και για τις προοπτικές ενίσχυσης της υπηρεσίας.

Στη συνέχεια η κυρία Δεληκάρη είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας της Π.Ε. Καβάλας, πιο συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Ηλία Κιοσσέ και τη Γενική Γραμματέα, κυρία Αλεξάνδρα Καρακλή-Καζανίδου.

Με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Π.Ε. Καβάλας Ηλία Κιοσσέ.

Τα αιτήματα και οι προβληματισμοί τους θα μεταφερθούν θεσμικά στους αρμοδίους, ενώ η κυρία Δεληκάρη τόνισε πως θα είναι δίπλα τους, στηρίζοντας τους ανθρώπους που πέρασαν τον εργασιακό τους βίο ως εγγυητές του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης