• 24 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Συνάντηση Γ. Πασχαλίδη με τον Υπουργό Υγείας για ζητήματα της Π.Ε. Καβάλας

 Συνάντηση Γ. Πασχαλίδη με τον Υπουργό Υγείας για ζητήματα της Π.Ε. Καβάλας

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο συζήτησε τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας καθώς και τα Κέντρα Υγείας της Π.Ε. Καβάλας.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής ενημέρωσε τον Υπουργό για το γεγονός πως το Γ.Ν. Καβάλας δεν διαθέτει Οργανισμό, ο οποίος είναι απαραίτητος για την ορθή λειτουργία του. Επισήμανε, επίσης, αφενός την ανάγκη διορισμού νέου Διοικητικού Συμβουλίου αφετέρου δε την ίδρυση Ογκολογικής Κλινικής, με σκοπό την αντιμετώπιση των πολυάριθμων περιστατικών.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τον Βουλευτή πως θα προγραμματίσει επίσκεψη στο Γ.Ν. Καβάλας, ώστε να συζητηθούν εκτενέστερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο το Νοσοκομείο όσο και τα κατά τόπους Κ.Υ.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υγείας, ο οποίος άκουσε με προσοχή τα αιτήματα μου και συζητήσαμε για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του ΕΣΥ στην Περιφέρειά μας. Αναμένουμε την επίσκεψή του προκειμένου να  δοθούν λύσεις στα διάφορα ζητήματα».

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Διαβάστε επίσης