• 7 Μαΐου 2024,

Συνάντηση Μαρκόπουλου – διοίκησης σωματείου Καφεζυθοπωλών

 Συνάντηση Μαρκόπουλου – διοίκησης σωματείου Καφεζυθοπωλών

Σε άριστο κλίμα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος υποδέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Καφεζυθοπωλών. Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του σωματείου προσφάτως ανανεώθηκε με ορεξάτα και δραστήρια μέλη.

Η διοίκηση πραγματοποίησε διάφορες επαφές με τοπικούς παράγοντες και υπηρεσίες. Έτσι σήμερα ήταν η σειρά του Θόδωρου Μαρκόπουλου να συνομιλήσει για τα προβλήματα του κλάδου. Ο αντιπεριφερειάρχης υποδεχόμενους του καφεζυθοπώλες σημείωσε ότι η συνάντηση μαζί τους δεν είναι απλά εθιμοτυπική. Θα συζητήσουμε, τόνισε, τα προβλήματα των καφεζυθοπωλών, αφού η αγορά διανύει δύσκολες ώρες και υπό αντίξοες συνθήκες λειτουργούν επιχειρήσεις οι οποίες ομορφαίνουν την πόλη κι εξυπηρετούν τον τουρισμό. Σύμφωνα με τον κ. Μαρκόπουλο θα πρέπει να βρεθεί το κατάλληλο πλαίσιο συνεννόησης προκειμένου οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις να λειτουργούν χωρίς προβλήματα.

Εκ μέρους των καφεζυθοπωλών μίλησε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Γιώργος Βαφείδης. Θύμισε ότι το διοικητικό συμβούλιο εκλέχθηκε πρόσφατα και επεσήμανε ότι στόχος της διοικήσεώς του είναι η επικοινωνία και η συνεργασία με όλους τους φορείς και τις υπηρεσίες. Ζητούμε τη βοήθεια όλων, είπε ο κ. Βαφείδης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το Σωματείο Καφεζυθοπωλών την ερχόμενη εβδομάδα θα οργανώσει συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες προκειμένου να συζητηθούν ακόμη πιο συγκεκριμένα τα προβλήματα τα οποία ανακύπτουν την τρέχουσα τουριστική περίοδο, τόσο στα καταστήματα της πόλης όσο και στα καταστήματα της υπόλοιπης περιφερειακής ενότητας.

Διαβάστε επίσης