Συνάντηση Μουριάδη με το νέο Διοικητή της Π.Υ. Καβάλας

 Συνάντηση Μουριάδη με το νέο Διοικητή της Π.Υ. Καβάλας

Με το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, Πύραρχο Κωνσταντίνο Δαδούδη, συναντήθηκε τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Ο κ. Δαδούδης, αφού συνεχάρη τον κ. Μουριάδη για την εκλογή του, αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στους υφισταμένους του και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, με αποτέλεσμα να επιλύονται κατά το δυνατόν συντομότερα τα όποια προβλήματα εμφανίζονται στο μόνιμο πυροσβεστικό υδροδοτικό δίκτυο, ενώ παράλληλα, λόγω της φύσης των καθηκόντων τους, επισήμανε την ανάγκη συστηματικής εκγύμνασης των πυροσβεστών.

Για το σκοπό αυτό, κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Απόστολο Μουμτσάκη, θα παραχωρηθεί άμεσα ένα τμήμα των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».

Τέλος, κατά τη διάρκεια της ίδιας συνάντησης, αποφασίστηκε να εκτελεστούν το επόμενο χρονικό διάστημα οι εργασίες τόσο για την αποκατάσταση της καθίζησης του εδάφους πλησίον του σημείου στάθμευσης των πυροσβεστικών οχημάτων, όσο και για την κατάλληλη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων του κτιρίου της Π.Υ. Καβάλας, προκειμένου να καταστεί περισσότερο λειτουργικό.

Διαβάστε επίσης