Συνάντηση του Γιάννη Πασχαλίδη με το Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης

 Συνάντηση του Γιάννη Πασχαλίδη με το Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης

O Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας κ.Ιωάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε με το Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης κ. Δημήτριο Τσαλικάκη, τον ενημέρωσε σχετικά με τα προβλήματα της υγειονομικής περίθαλψης των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας του Νομού Καβάλας, για τις ελλείψεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πολυδύναμο Ιατρείο της Παραλίας Οφρυνίου.

Υψίστης σημασίας, όπως επισημάνθηκε από το Βουλευτή, είναι η έλλειψη ασθενοφόρου, όπως επίσης και η δημιουργία Ογκολογικής και Αιματολογικής Κλινικής.

Τα ως άνω ζητήματα άκουσε ο Διοικητής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, υποσχόμενος ότι  θα πράξει οτιδήποτε είναι δυνατό προς επίλυσή τους και ενημέρωσε τον κ. Πασχαλίδη ότι το προσεχές διάστημα θα προκηρυχθούν 11 θέσεις Ιατρών και ειδικότερα: 2 θέσεις Χειρουργών, 1 θέση Ακτινολόγου, 1 θέση Καρδιολόγου, 1 θέση Αγγειοχειρουργού, 1 θέση Χειρουργού Θώρακος, 1 θέση Πνευμονολόγου, 1 θέση Ορθοπεδικού, 1 θέση Νευροχειρούργου και 2 θέσεις Παθολόγου.

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

Διαβάστε επίσης