• 19 Μαΐου 2024,

Συναυλία χωρίς εισιτήριο με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, προσφορά της ΠΕ Καβάλας

 Συναυλία χωρίς εισιτήριο με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, προσφορά της ΠΕ Καβάλας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης συνάντησε χθες στο γραφείο του στο Διοικητήριο τους δημοσιογράφους.

Μίλησε σε αυτούς για τη μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη στις 9:30 το βράδυ στο χώρο του Ακοντίσματος. Πρόκειται για συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη, προσφορά της περιφερειακής ενότητας Καβάλας και ως εκ τούτου συναυλία χωρίς εισιτήριο. Μόνο που για να εξασφαλίσει κάποιος τη δωρεάν είσοδο του στο χώρο θα πρέπει να κάνει ηλεκτρονική κράτηση μέσω της ιστοσελίδας viva.gr.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κάλεσε τους πολίτες να επωφεληθούν της ευκαιρίας και να παρακολουθήσουν τη συναυλία ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να επανέλθει με συνέντευξη τύπου στην οποία θα παραβρίσκεται και ο ίδιος ο τραγουδιστής.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού. Ο κ. Αντωνιάδης είπε ότι ένα ακόμη πολιτιστικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή πάλι με πρωτοβουλία της περιφερειακής ενότητας στο τέλος του μήνα ή το αργότερο αρχές Οκτώβρη. Όταν θα είναι έτοιμος θα κάνει για αυτήν την εκδήλωση περισσότερες ανακοινώσεις.

Με την ευκαιρία της συνάντησης  τους με τον Αντιπεριφερειάρχη οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν και άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Για την απόλυση μονίμου υπαλλήλου της περιφερειακής ενότητας Καβάλας δε θέλησε να πει πολλά. Δήλωσε ότι είναι μία παλιά εκκρεμότητα και υπόθεση, πριν ακόμη την περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Ο Κώστας Αντωνιάδης μίλησε για τη συνεχιζόμενη τουριστική προβολή και το αφιέρωμα στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας σε περιοδικό που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Παραπολιτικά. Το υλικό αυτό διαφήμισε τουριστικά την περιοχή μας στην έκδοση της εφημερίδας το περασμένο Σάββατο.

Όπως είπε ο Κώστας Αντωνιάδης θα ακολουθήσουν κι άλλες ενέργειες το διάστημα Σεπτέμβρη και Οκτώβρη ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει παραγωγή βίντεο και φωτογραφικού υλικού για γενικότερη τουριστική προβολή στη διάρκεια του χειμώνα.

Διαβάστε επίσης