• 24 Απριλίου 2024,

Συνέχισαν με νίκες οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΚ

 Συνέχισαν με νίκες οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΚ

Ισάριθμες νίκες στα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων της ΕΠΟ πέτυχαν οι ομάδες Κ-12 και Κ-14 της ΕΠΣ Καβάλας.

Η Ένωση μας αντιμετώπισε το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2020 τις ομάδες της ΕΠΣ Χαλκιδικής στο Ενωσιακό Γήπεδο Καβάλας.

Η ομάδα της κατηγορίας Κ-12 μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε στο τέλος να επικρατήσει με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του Προβατίδη στα τελευταία λεπτά. Έτσι, η ομάδα του Χάρη Παππά παρέμεινε πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα έχοντας το απόλυτο των νικών.

Από την πλευρά της, η ομάδα της κατηγορίας Κ-14 έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Χαλκιδικής, νικώντας με το ευρύ 5-0, φτάνοντας με τον τρόπο αυτό στους 4 βαθμούς σε δύο παιχνίδια. Τα γκολ της ομάδας του Γιώργου Τίτη πέτυχαν οι Βρύζας (2), Οταντζής, Ράπτης και Χωρινός.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρει τις ομάδες μας και τους προπονητές τους για τις νίκες τους και την προσπάθεια τους και εύχεται ανάλογη συνέχεια και στην πορεία του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια και στην ΕΠΣ Χαλκιδικής για την προσπάθεια των παικτών της.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στους εκτός έδρας αγώνες των ομάδων μας με την ΕΠΣ Θράκης στην Κομοτηνή την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής 2ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

Διαβάστε επίσης