Συνεχίζει την εθελοντική της εργασία η Δράση Παγγαίου ΥποστηρίΖΩ

 Συνεχίζει την εθελοντική της εργασία η Δράση Παγγαίου ΥποστηρίΖΩ

Η Δράση Παγγαίου ΥποστηρίΖω αποφάσισε στις δύσκολες στιγμές που περνούμε να δραστηριοποιηθεί λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες για τα μέτρα προφύλαξης, βοηθώντας τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου.
Σήμερα μοίρασε τρόφιμα με τους εθελοντές της.

Υπάρχει όμως άμεση ανάγκη σε τρόφιμα. Πέρα από την βοήθεια από τον Δήμο Παγγαίου και τους παραγωγούς του Νομού Καβάλας και τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε θα παρακαλούσαμε τους συνδημότες και παραγωγούς τις περιοχής να ενισχύσουν τα αποθέματα μας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες ανάγκες για ακόμη περισσότερες οικογένειες.

Όσοι συμπολίτες μας θέλουν να προσφέρουν τρόφιμα θα μπορούν να τα φέρνουν στα γραφεία της Δράσης Παγγαίου πίσω από την Τράπεζα Πειραιώς τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη και ώρες 10:00 έως 12:00 πμ όπου θα υπάρχει εθελοντής μας για την παραλαβή.
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά όλους όσους μας βοηθούν αυτά τα επτά χρόνια που λειτουργούμε. Σήμερα η βοήθεια σας είναι ακόμη πιο απαραίτητη. Εμείς οι εθελοντές της Δράσης αναλαμβάνουμε το ρίσκο να ανταποκριθούμε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνά ο τόπος μας.

(Πηγή ιστοσελίδα της ομάδας στο διαδίκτυο)

Διαβάστε επίσης