Συνεχίζεται η προβολή της έκθεσης

 Συνεχίζεται η προβολή της έκθεσης

Το Επιμελητήριο Καβάλας συνεχίζει να διαφημίζει την έκθεση που οργανώνει τον Οκτώβριο, στο Εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης, απευθυνόμενο σε επιχειρηματίες κι επιχειρήσεις, σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Δίνει προτεραιότητα στη Βόρεια Ελλάδα και στα επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η πρώτη προθεσμία για την εκδήλωση συμμετοχής στην έκθεση, έληξε στις 31 Ιουλίου. Υπάρχουν ωστόσο ελεύθερα περίπτερα.

Με νέα επιστολή του προς τα Επιμελητήρια, αυτό της Καβάλας υπενθυμίζει την Καβάλα ΕΧPO 2017, που θα γίνει στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης, 6 με 11 Οκτωβρίου.

Θυμίζει τον κανονισμό της έκθεσης, στην οποία τονίζει συνάπτονται εμπορικές πράξεις κι έχει στόχο την προβολή  προϊόντων. Τα περίπτερα της έκθεσης είναι 145. Οι χώροι και τα περίπτερα της έκθεσης κοστίζουν από 10 έως 52 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Πιο ακριβό είναι το περίπτερο των τριών όψεων, ενώ για τους επιχειρηματίες εκθέτες διατίθεται και ο χώρος εισόδου στο εκθεσιακό κέντρο.

Στο Επιμελητήριο έχουν δώσει τουριστική κατεύθυνση στην φετινή οργάνωση, προσπαθώντας να ξεπεράσουν τα προβλήματα, που σε όλες τις εκθέσεις δημιούργησε η οικονομική κρίση. Υπάρχουν συμμετοχές κι από το εξωτερικό. Εκπρόσωποι της Βαλκανικής θα έρθουν στην Καβάλα τις ημέρες της έκθεσης και όλα δείχνουν ότι όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο κοντά βρίσκεται το Επιμελητήριο, σε μια ακόμη πετυχημένη έκθεση, όπως οι 24 προηγούμενες.

Διαβάστε επίσης