• 24 Απριλίου 2024,

Συνεχίζονται οι μεγάλες επιτυχίες του ΟΚΑΚ (φωτογραφίες)

 Συνεχίζονται οι μεγάλες επιτυχίες του ΟΚΑΚ (φωτογραφίες)

Το μεγαλύτερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Ελλάδα, αυτό των Ανδρών Γυναικών και Κ23 Ανδρών Γυναικών τελείωσε και η παρουσία του ΟΚΑΚ μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Είμαστε 9οι στη συνολική κατάταξη στις γυναίκες με 64 βαθμούς μεταξύ των 140 βαθμολογημένων σωματείων και 2ος επαρχιακός σύλλογος πίσω από τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Με δικά μας παιδιά, που μεγάλωσαν μέσα στον ΟΚΑΚ και δεν έφυγαν για τους μεγάλους συλλόγους του κέντρου στη διάρκεια των σπουδών τους.

Με αρκετές ατυχίες και απώλειες λόγω τραυματισμών αποδείξαμε ότι ένα επαρχιακό σωματείο μιας μικρής πόλης μπορεί να στέκεται επάξια ανάμεσα στους μεγάλους συλλόγους του κέντρου. Με μεθοδικότητα, σωστή οργάνωση, επιμονή, με τους έμπειρους προπονητές μας και τους συνεργάτες προπονητές των αθλητών μας που προπονούνται εκτός Καβάλας, με τη συμπαράσταση των γονέων αλλά και των σημαντικών φίλων μας, που ακολουθούν την ομάδα, με το Διοικητικό Συμβούλιο πάντα διαθέσιμο, αλλά και από φέτος τη σημαντικότατη βοήθεια του χορηγού μας ENERGEAN πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Μπράβο στα παιδιά μας!!!!! Ευχαριστούμε όλους όσοι είναι κοντά μας και μας βοηθούν. Συνεχίζουμε…OKAK FAMILY!!!!

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης