• 3 Μαΐου 2024,

Συνεδριάζει σήμερα ο Ερασιτέχνης – Παρελθόν Λίτσκας και Μπαντάνης

 Συνεδριάζει σήμερα ο Ερασιτέχνης – Παρελθόν Λίτσκας και Μπαντάνης

Για σήμερα το βράδυ είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δ. Σ του Ερασιτέχνη.

Ισως μάλιστα έχουμε και κάποια ανακοίνωση για παίκτες που μένουν η φεύγουν από το περσινό ρόστερ.  Φυσικά θα υπάρχει συζήτηση και για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Δεν αποκλείουμε και για εισιτήρια διαρκείας της  σεζόν 2017-2018.

Η διοίκηση προσανατολίζεται στο να εκδώσει διαρκείας που θα είναι φθηνότερα από τη σεζόν 2016-2017.

Αποχωρούν  από το ρόστερ ο Λίτσκας και ο  Μπαντάνης

Παρελθόν θα αποτελέσει ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΚ στο περσινό πρωτάθλημα, Γιώργος Λίτσκας.

Είναι σίγουρο ότι δε θα συνεχίσει.  Μάλιστα το έχει γνωστοποιήσει και στη διοίκηση. Ο Λίτσκας είχε έρθει στον ΑΟΚ το Γενάρη του 2016 από τον Έβρο Σουφλίου. Είχε αγωνιστεί σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος.  Τη σεζόν που πέρασε ήταν βασικός σέντερ φορ μόλις αποχώρησε ο Παβίσεβιτς για τη Δόξα Δράμας. Σημείωσε  μάλιστα 8 γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μαζί με τον Παβίσεβιτς που πριν μετακομίσει στη γειτονική Δράμα είχε πετύχει και αυτός 8 γκολ.

Όλα δείχνουν ότι από το ρόστερ του ΑΟΚ, θα αποχωρήσει  και ο Μιχάλης Μπαντάνης.

Μετά από 3 χρόνια δε θα συνεχίσει τη σεζόν 2017-2018. Είχε αποκτηθεί την περίοδο 2014-2015 από την Κ-20 του ΠΑΟΚ. Την πρώτη χρονιά είχε 10 συμμετοχές και την περίοδο 2015-2016 24 συμμετοχές. Πέρσι επίσης ήταν βασικός σε πολλά παιχνίδια. Ο Μπαντάνης συζητά ήδη με ομάδες της Γ` Εθνικής.  Επίσης θεωρείται πολύ δύσκολο να μείνουν κάποιοι παίκτες που ήρθαν στον ΑΟΚ, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που μας πέρασε. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Καλλιβωκάς και ο επιθετικός μέσος Γρηγόρης Κυζιρίδης. Ο Καλλιβωκάς είχε αποκτηθεί από την Αναγέννηση Καρδίτσας και ο  Κυζιρίδης από τον Αιγινιακό.

Πάμε για έναν ΑΟΚ με πολλές αλλαγές στο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κάτι όμως το αναμενόμενο…

 

 

Διαβάστε επίσης