Συνέντευξη τύπου της κίνησης ΑΝ.Α.ΣΑ

 Συνέντευξη τύπου της κίνησης ΑΝ.Α.ΣΑ

Χθες το πρωί η κίνηση «ΑΝ.Α. ΣΑ στο Καβαλιώτικο Ποδόσφαιρο» παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο pool bar “BALUX” για τις εκλογές της ΕΠΣΚ που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο που μας έρχεται.   Ο επικεφαλής Μιχάλης Παπαδόπουλος ήταν ο βασικός ομιλητής, ο οποίος τόνισε μεταξύ των άλλων: « Θα υπάρχει δημοκρατική λειτουργία της ΕΠΣΚ και οι παράγοντες θα έχουν την ελευθερία να εκφέρουν την άποψη τους και τις ιδέες τους έστω και αν είναι αντίθετες από τις δικές μας. Θα επαναφέρουμε την αξιοπιστία στα πρωταθλήματα σε όλους τους τομείς. Η νέα διοίκηση θα παρέχει στήριξη στα σωματεία οικονομική και ηθική. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο ψηφοδέλτιο με παράγοντες που έχουν ματώσει, ματώνουν και θα ματώσουν στη συνέχεια για τα συλλόγους που υπηρετούν. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ δεν απάντησε ποτέ στο ερώτημα για το πώς βρέθηκε στο ποδόσφαιρο»

Παρέμβαση έκανε ο υποψήφιος της παράταξης κ. Αντώνης Χατζηραφαηλίδης που απάντησε σε βολές του Μπάμπης Ευσταθιάδη λέγοντας: « Ήμουν από τους ιδρυτές  του Ατρόμητου Χαλκερού. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον τότε Νομάρχη το 1981 καταφέραμε να βάλουμε τις βάσεις για να φτιαχτεί το γήπεδο στο Χαλκερό».

Τέλος ο Μιχάλης Παπαδόπουλος παρουσίασε αναλυτικά όλους τους υποψηφίους της παράταξης τους, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για επικράτηση στις εκλογές.

Διαβάστε επίσης