• 25 Απριλίου 2024,

Συνέντευξη απο καρδιάς του Σωτήρη Δεληκάρη : ” Είμαστε μια οικογένεια, στηρίξαμε την ομάδα, ευχαριστούμε τον κόσμο»

 Συνέντευξη απο καρδιάς του Σωτήρη Δεληκάρη : ” Είμαστε μια οικογένεια, στηρίξαμε την ομάδα, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Εκ βαθέων δηλώσεις έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας στους 93,7 ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΑΟΚ, Σωτήρης Δεληκάρης που αρχικά ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για τη βοήθεια σε όλα τα εντός και  εκτός έδρας ματς που έδωσε η ομάδα ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την επόμενη μέρα, φανερά συγκινημένος. Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Η εβδομάδα μπήκε με πολλά χαμόγελα για τον ΑΟΚ μετά τη χθεσινή εξέλιξη των αποτελεσμάτων.

Απάντηση: Σίγουρα.  Πρώτα απ` όλα θέλω να ευχαριστήσω το φίλαθλο κόσμο της Καβάλας για τη στήριξη σε όλα τα παιχνίδια της  ομάδας εντός και εκτός έδρας.  Σαν πρόεδρος και σαν διοικούσα επιτροπή όλοι μαζί είμαστε μια οικογένεια. Τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί.  Όλα παίζονται σ` ένα μήνα. Πρέπει να κάνουμε υπομονή ένα μήνα ακόμη. Είμαστε μια οικογένεια που στηρίξαμε την ομάδα στις δύσκολες καταστάσεις.  Περισσότερο μετά την ήττα μέσα στις Σέρρες όπου μείναμε 5 βαθμούς πίσω στη βαθμολογία. Πιστέψαμε στην ομάδα και στον προπονητή μας. Η οικογένεια του ΑΟΚ πάει μπροστά και στο τέλος ελπίζουμε όλοι να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην κεντρική πλατεία της Καβάλας.  Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για ένα μήνα ακόμη.

Ερώτηση: Παρά τα αποτελέσματα της Κυριακής υπάρχει προσγείωση στο στρατόπεδο της ομάδας.

Απάντηση:  Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα.  Εχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια και τα καλύτερα θα έρθουν στη συνέχεια.

Οι φίλαθλοι να συμπαρασταθούν στα επόμενα παιχνίδια και να είναι ήσυχοι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους φιλάθλους, είμαστε μια οικογένεια.  Βροντερό παρόν έδωσαν οι φίλαθλοι και στο Οφρύνιο.

Ερώτηση: Από την αρχή του πρωταθλήματος ο ΑΟΚ «κυνηγούσε» το Νέστο για πολλές αγωνιστικές όμως παρά το γεγονός ότι ήρθαν κακά αποτελέσματα, η ομάδα κράτησε την ηρεμία της.

Απάντηση: Δεν θέλαμε να χαλάσουμε το κλίμα σε καμία περίπτωση. Πιστέψαμε στην ομάδα που δημιουργήσαμε το καλοκαίρι και τον προπονητή που εμπιστευθήκαμε.   Το κλίμα της ομάδας είναι άριστο. Τώρα είμαστε με ένα πόντο μπροστά. Χαμηλά ο πήχης, τα παιχνίδια που απομένουν είναι σημαντικά. Μη βλέπουμε τους αντιπάλους, το παιχνίδι παίζεται μέσα στο γήπεδο.

Σαν διοικούσα ενεργούμε όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Ερώτηση: Είναι λίγο πρόωρο αλλά αν όλα πάνε καλά και ο ΑΟΚ ανέβει κατηγορία, θα παραμείνετε στα διοικητικά της ομάδας;

Απάντηση: Όλη η διοικούσα έχει το κουράγια. Γι` αυτό μπήκαμε για  να βγάλουμε τον ΑΟΚ κατηγορίες, όχι μόνο μια. Πιστεύω ότι με αυτή την άνοδο έρχονται και άλλα καλύτερα.  Τα κάνω όλα από την αγάπη για την ομάδα. Σαν διοικούσα το κάνουμε όλα  για  την αγάπη που έχουμε για τον ΑΟΚ. Δεν έχουμε το παραμικρό κέρδος.  Θέλουμε να δούμε τον ΑΟΚ ψηλά.

 

Διαβάστε επίσης