• 6 Μαΐου 2024,

Συνοικιακός Σύλλογος υπόδειγμα

 Συνοικιακός Σύλλογος υπόδειγμα

Ο Συνοικιακός Σύλλογος της Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε αρκετούς κατοίκους της περιοχής στην αίθουσα του ξενοδοχείου Εσπέρια, για την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας. Από πλευράς επισήμων την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Ηλίας Καλανταρίδης, ο Αρχέλαος Γρανάς, ο Θεόδωρος Τζατζάρης, ο Δημήτρης Καζανίδης, ο Κωστής Σιμιτσής, ο Κώστας Αντωνιάδης, αλλά κι ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαρκόπουλος. Η επιτυχία της εκδήλωσης έγκειται στο ότι οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής συμμετείχαν σε αυτήν, δείχνοντας ότι στηρίζουν το συνοικιακό τους σύλλογο, δραστηριοποιούνται παράλληλα με τις πρωτοβουλίες που αυτός αναλαμβάνει.

Ο νέος ιερέας στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής άκουσε κολακευτικά λόγια για το έργο του. Όπως είπε ο Πρόεδρος του συλλόγου, Απόστολος Λυκουρίνος, μερίμνησε για τον ευπρεπισμό του περιβάλλοντος χώρου του Ιερού Ναού, ενώ έχει συνεργασία και με το σύλλογο αλλά και με το διευθυντή του δημοτικού σχολείου της περιοχής.

Τα μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να πληρώσουν τις συνδρομές τους, στηρίζοντας το ταμείου αυτού. Το κλίμα στην εκδήλωση ήταν πάρα πολύ ωραίο, ενώ το φλουρί στην εκδήλωση έτυχε ο Αρχέλαος Γρανάς.

Διαβάστε επίσης