• 5 Μαΐου 2024,

Συνταξιουχικό το επόμενο συλλαλητήριο

 Συνταξιουχικό το επόμενο συλλαλητήριο

Εκπρόσωποι συνταξιουχικών σωματείων της περιφερειακής ενότητας Καβάλας συνάντησαν χθες το πρωί τους δημοσιογράφους σε μια συνέντευξη τύπου που στόχο είχε να κάνει ευρύτερα γνωστή την πρωτοβουλία τους. Στις 11:00 το πρωί της ερχόμενης Τρίτης οργανώνουν συλλαλητήριο συνταξιούχων στην πλατεία Καπνεργάτη με τη συμμετοχή συνταξιούχων της ΠΕ Καβάλας και καλεσμένους συνταξιούχους από τη Δράμα και την Ξάνθη.

Είναι γνωστό ότι τους τελευταίους μήνες τα συνταξιουχικά σωματεία της ΠΕ Καβάλας συνεργάζονται, έχουν συστήσει επιτροπή και συνεννοούνται για κοινές πρωτοβουλίες. Αυτονόητα το θέμα των διαμαρτυριών τους που αποτελεί και το θέμα του συλλαλητηρίου τους την Τρίτη είναι οι περικοπές των συντάξεων. Όσες έγιναν, όσες γίνονται και όσες θα ακολουθήσουν.

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου μίλησε ο Στέλιος Μαούνατζης, πρόεδρος των συνταξιούχων ΟΑΕΕ, αλλά ο βασικός ομιλητής που εξήγησε όσες περικοπές έγιναν ήταν ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης των συνταξιούχων της ΒΦΛ. Μίλησαν επίσης ο Δήμος Ζαχαριάδης, ο Πέτρος Ταχματζίδης, ο Αλέκος Λοβουλούδης.

Διαβάστε επίσης