• 19 Μαΐου 2024,

Συντήρηση στα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων

 Συντήρηση στα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων

Συνεργάτης του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας εργάστηκε από το πρωί χθες σε διάφορα σημεία της πόλης για να συντηρήσει και να διορθώσει βλάβες -όπου αυτές υπήρχαν-  στα 9 μηχανήματα αυτόματης εξυπηρέτησης επιβατών αστικών λεωφορείων.

Μηχανήματα για όλες τις γραμμές και όλα τα δρομολόγια αστικών λεωφορείων. Η συντήρηση, η επιδιόρθωση βλαβών και η καθαριότητα είχαν  καθυστερήσει λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Τώρα που αυτά χαλάρωσαν κατάφερε να έρθει στην πόλη της Καβάλας ο ειδικός συνεργάτης του αστικού ΚΤΕΛ και να εργαστεί στα 9 μηχανήματα που εξυπηρετούν τους επιβάτες.

Το επόμενο διάστημα θα διορθωθούν τα δύο που είναι εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης. Με την ίδια ευκαιρία διορθώθηκε βλάβη στο αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων στη στάση του τουριστικού περιπτέρου (περίπτερο ΕΟΤ) το οποίο ενώ αρχικά εξυπηρετούσε κανονικά τους πολίτες, συχνά παρουσίαζε δυσλειτουργία.

Με αποτέλεσμα να μην εκδίδει εισιτήρια.

Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας προσπαθεί και με αυτόν τον τρόπο να εξυπηρετήσει τους επιβάτες του χορηγώντας τους αυτόματα εισιτήρια. Προς το παρόν η καλοκαιρινή κίνηση για τα δρομολόγια του δεν φαίνεται να έχει αρχίσει.

Διαβάστε επίσης