Συντονισμό βουλευτών και ΝΟΔΕ ζητά ο Μανώλης Φρατζεσκάκης

 Συντονισμό βουλευτών και ΝΟΔΕ ζητά ο Μανώλης Φρατζεσκάκης

Ο Μανώλης Φραντζεσκάκης αφού την Κυριακή έκανε ανάρτηση στο διαδίκτυο ζητώντας από τη νέα πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ να μην αποδεχθεί το διορισμό της,  τη Δευτέρα το πρωί μίλησε για το ίδιο θέμα στο ραδιόφωνο της Πρωινής.

Επέμενε στις απόψεις του όπως τις παρουσίασε πρώτη φορά στην ίδια ανάρτηση. Αναφέρθηκε σε αβλεψίες κάποιων παραγόντων που όπως είπε έπαιξαν το ρόλο τους στο ότι η νέα πρόεδρος του Κέντρου δεν είναι από την Καβάλα. Ο Μανώλης Φραντζεσκάκης ισχυρίζεται ότι θα υπάρξουν και άλλες αντιδράσεις στο θέμα.

Λέει χαρακτηριστικά ότι κάποιος πρέπει να διαβάσει προσεκτικά τα like που έγιναν στη δική του ανάρτηση. Ελπίζω- είπε ο Μανώλης Φραντζεσκάκης- οι αντιδράσεις μας να διορθώσουν το λάθος.

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η άποψη που διατύπωσε για συνεννόηση και συντονισμό δράσης. Αυτή η συνεννόηση -είπε ο κ.  Φραντζεσκάκης- πρέπει να υπάρχει και μεταξύ των τριών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας αλλά στη συνέχεια μεταξύ των τριών βουλευτών και της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας. ‘

Όπως τόνισε ο Μανώλης Φραντζεσκάκης, οι βουλευτές προτιμότερο είναι να σταματήσουν να εκδίδουν ξεχωριστά δελτία τύπου όπου αναφέρονται στο αποτέλεσμα των ενεργειών τους. Τάσσεται δηλαδή υπέρ της κοινής δουλειάς και δράσης (ακόμη και υπέρ των κοινών δελτίων τύπου) αφού αφήνει να εννοηθεί αυτή θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης