• 21 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Σύσκεψη για το νερό του Ζυγού

 Σύσκεψη για το νερό του Ζυγού

Σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία της Δημάρχου, του Αντιπεριφερειάρχη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων, του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου του Ζυγού και των Προέδρων των Συλλόγων που προκάλεσαν την Λαϊκή Συνέλευσητων κατοίκων του Ζυγού το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού ύδρευσης της Δημοτικής Κοινότητας Ζυγού και της ευρύτερης περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αγαστής συνεργασίας και τα αποτελέσματα αυτής κρίνονται θετικά.

Τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους προέδρους των Συλλόγων απαντήθηκαν στο σύνολό τους και εν πολλοίς τέθηκε το πλαίσιο των ενεργειών που θα ακολουθήσει βραχυπρόθεσμα αρχής γενομένης από της αποφάσεις που πρόκειται να ληφθούν στο σημερινό Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ήδη έχει προβεί, από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας σε ενέργειες για την πρόσμιξη του νερού της Δημοτικής Κοινότητας Ζυγού με αυτό της Τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου και τα αποτελέσματα είναι θετικά ενώ οι  σχετικοί δείκτες παρουσιάζουν περαιτέρω βελτίωση. Ως εκ τούτου το νερό στην περιοχή εξακολουθεί να είναι κατάλληλο προς πόση.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε επίσης