• 18 Μαΐου 2024,

Τα 4 ban που δυσκολεύουν τον ΑΟΚ

 Τα 4 ban που δυσκολεύουν τον ΑΟΚ

Ο ΑΟΚ προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα ban σε παίκτες ξένους που είχαν έρθει την εποχή του Χαντιτάτζι.

Μάλιστα παίκτες νεαροί που δεν έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Ο Λιθουανός Αρμάλας έπαιξε περισσότερο απ’ όλους. Ήταν κεντρικός αμυντικός, σίγουρα με καλά στοιχεία. Οι άλλοι τρεις ο Ισραηλινός Κοέν, ο Αυστραλός Μπάουμαν και ο Σέρβος Γιαράκοβιτς δεν έπαιξαν σχεδόν καθόλου.

Είναι το μεγάλο πρόβλημα που έχει αυτή την εποχή ΑΟΚ, αφού πρέπει να πληρωθούν για να παίξει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφού ενεργοποιηθούν οι μεταγραφές που έγιναν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χαντιτάτζι βρίσκεται στην Αθήνα και ίσως αυτές τις μέρες έχουμε εξελίξεις.

Σημειώνουμε ότι ο ΑΟΚ δεν θα παίξει την Κυριακή με τον Αετό Βαρβάρας, αφού έχει ζητήσει αναβολή των δυο πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα. Σε μεταγραφικό επίπεδο εκτός από το ενδιαφέρον για τον Κυριάκο Βακιρτζή, δεν αποκλείουμε επιστροφή του Βασίλη Παπαδόπουλου στο ρόστερ.

Είχε παίξει πάλι με τον ΑΟΚ στην FL με προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη. Το όνομα του είχε ακουστεί και στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης