cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Τα αποτελέσματα των επαφών Μουριάδη στην Αθήνα

 Τα αποτελέσματα των επαφών Μουριάδη στην Αθήνα

Το πρωί της Δευτέρας ο Δήμος Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις προς τη θετική κατεύθυνση, παλαιού αιτήματος του ίδρυσης και λειτουργίας ενός δημοτικού λιμενικού γραφείου.

Αυτό θα έχει υπό την αρμοδιότητα του το λιμανάκι των σφαγείων και όχι μόνο. Για τις επαφές του στην Αθήνα ο Δήμαρχος είπε ότι η αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου είναι πλέον θέμα συζήτησης μεταξύ δικηγόρων του υπουργείου και του Δήμου Καβάλας.

Για την ακτή της Καλαμίτσας είπε ότι η κουβέντα με την ΕΤΑΔ σε υπηρεσιακό επίπεδο έχει καταλήξει. Απομένει όπως είπε η πολιτική απόφαση για τον τρόπο παραχώρησης της Καλαμίτσας στο Δήμο Καβάλας. Εξετάζονται δύο σενάρια, αν τα έσοδα από τα καταστήματα θα τα εισπράττει ο Δήμος παραχωρώντας ένα μέρος τους στην ΕΤΑΔ ή αν θα συμβεί το αντίστροφο.

Χθες ο Θόδωρος Μουριάδης επρόκειτο να έχει συνάντηση με τον Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη για όλα τα θέματα του ΤΑΡ. Αυτό γιατί το έργο ύδρευσης της Δημοτικής ενότητας Φιλίππων προϋποθέτει οικονομική συμμετοχή και του υπουργείου. Δηλαδή του Κράτους.

Διαβάστε επίσης