• 28 Μαρτίου 2024,

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΗΤΑ διοργανώνουν ένα μοναδικό αγγλόφωνο camp στη Ν. Ηρακλείτσα (φωτογραφίες-video)

 Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΗΤΑ διοργανώνουν ένα μοναδικό αγγλόφωνο camp στη Ν. Ηρακλείτσα (φωτογραφίες-video)

‘Πως μαθαίνουν τα παιδιά’ ? Αλλάζει η εκπαίδευση, αλλάζει ο κόσμος μας, εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε;

Είναι μία ερώτηση που θα έπρεπε όλους να μας απασχολεί, εκπαιδευτικούς και γονείς. Φέτος, τα σχολεία μας (Mita Schools of languages) δημιούργησαν ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα το οποίο σκοπεύει στο σωστό τρόπο εκμάθησης ξένων γλωσσών όπως ακριβώς γίνεται ορθά στο εξωτερικό.

Τα παιδιά κάνοντας πειράματα, κατασκευές, μαθηματικούς υπολογισμούς και γεωμετρία, μαθαίνοντας για τις τέχνες και δημιουργώντας, μπαίνουν στον κόσμο των Αγγλικών! Η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Κωνσταντίνα Καραμούτα (ή αλλιώς Konnie-όπως προτιμάτε), θα είναι ακαδημαϊκή υπεύθυνη του camp και θα φροντίσει τα παιδιά σε 5 ημέρες να μάθουν σωστά και ουσιαστικά, μέσα από πολλές δοκιμασίες που θα αυξήσουν την περιέργεια και τη δημιουργικότητα των παιδιών.

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε είναι βραβευμένο με Χρυσό βραβείο πανελλαδικά και τα παιδιά το λατρεύουν. Άλλωστε ποιος δε θα το λάτρευε; Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν από 5 ετών και άνω ακόμη και αν δεν έχουν ξαναπαρακολουθήσει κάποιο αγγλόφωνο πρόγραμμα.

Το STEAM τι είναι;

To STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics) είναι μία παγκοσμίως γνωστή μέθοδος διδασκαλίας και πλέον βασικό κριτήριο για πολλούς εργασιακούς χώρους ανά τον κόσμο. Προσφέρει και διδάσκει όλες τις δεξιότητες του 21ου αιώνα κάνοντας το μάθημα να μοιάζει με παιχνίδι παρόλο που δεν είναι.

Φέτος λοιπόν, τον Ιούλιο, στο πιο όμορφο και μαγευτικό μέρος στο Camping Paradiso στη Νέα Ηρακλείτσα τα παιδιά θα κάνουν πειράματα, κατασκευές, μαθηματικούς υπολογισμούς, έργα τέχνης.. πάνω στο γρασίδι και δίπλα στη θάλασσα! Ένα αγγλόφωνο camp που δεν έχει ξαναυπάρξει άλλο!

GROUP A (5-8 ετών)

10-14 Ιουλίου

GROUP Β (8-12 ετών)

15-19 Ιουλίου

Διαβάστε επίσης