Τα μέλη του ΦΟΚ συναντήθηκαν μετά από 1 χρόνο!

 Τα μέλη του ΦΟΚ συναντήθηκαν μετά από 1 χρόνο!

Την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκαν στην ταβέρνα «Κυρά Βαγγελιώ» στην παραλία του Περιγιαλίου οι φίλοι και τα μέλη του Φυσιολατρικού Ομίλου Καβάλας.

Ήταν συγκινητική στιγμή αφού ξανασυναντήθηκαν άνθρωποι οι οποίοι απομακρύνθηκαν για πολλούς μήνες λόγω των μέτρων πρόληψης της πανδημίας. Στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου Μπάμπης Χαϊνάς σημείωσε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε μετά από περίπου έναν χρόνο διακοπής κάθε δραστηριότητας στο σύλλογο.

Το προηγούμενο διάστημα και στη διάρκεια των μέτρων για την πρόληψη της πανδημίας υπήρχε φροντίδα στο χώρο του εντευκτηρίου στο περιαστικό δάσος της Καβάλας αλλά παρά τη συχνή παρουσία εκπροσώπων του ομίλου στην περιοχή δεν είχε πραγματοποιηθεί εκδήλωση.

Η συγκεκριμένη μπορεί να θεωρηθεί και ως μία αφετηρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα, με την τήρηση φυσικά όλων των μέτρων για την πρόληψη του κορωνοϊού.

Η συνάντηση είχε κοινωνικό χαρακτήρα αν και για το σύλλογο και τους στόχους του μίλησε στους παρευρισκόμενους ο κ. Χαϊνάς υπάρχει πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο το επεξεργάζεται η διοίκηση του ομίλου για να υλοποιήσει αυτό. Είτε ολόκληρο είτε μερικώς, ανάλογα με την εξέλιξη του θέματος της πρόληψης της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης