ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Θέμα λίγων επόμενων εβδομάδων είναι η επαναλειτουργία του χώρου στάθμευσης Ροδόπη. Η ψήφιση της σχετικής τροπολογίας στη Βουλή εντός των ημερών και η δημοσίευση της στο ΦΕΚ θα επιτρέψει στην αρμόδια υπηρεσία της ΠΕ Καβάλας να εκδώσει άδεια λειτουργίας. Αυτό μάλλον θα γίνει και για το χώρο στάθμευσης δίπλα στην πλατεία Καπνεργάτη.

5.500 επιβάτες ταξίδεψαν το Σαββατοκύριακο στη Θάσο, λιγότεροι όσοι επέστρεψαν από το νησί. Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε κατάστημα εστίασης στο Δήμο Παγγαίου επειδή είχε όρθιους πελάτες κι επειδή επαναλειτούργησε χωρίς να περιμένει να περάσουν 7 ημέρες από τη σφράγιση του. Χωρίς ασθενή με κορωνοϊό και χθες το Νοσοκομείο. Δεν επιβεβαιώνεται τελικά κι εξ αυτού του λόγου δεν ανακοινώθηκε από την Αστυνομία το επεισόδιο με μαχαίρωμα εντός λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.

Στην Κύπρο σήμερα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, αύριο στο Παρίσι για το πρώτο Rafale της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας. Μέσω Γιάννη Πασχαλίδη ήταν χθες στην Καβάλα ο πρέσβης της Ιαπωνίας στην Αθήνα. Απαισιόδοξη για τον τουρισμό στη χθεσινή της επίσκεψη στην Καβάλα η Κατερίνα Νοτοπούλου. Ζήτησε στήριξη της ρευστότητας και των επιχειρήσεων εστίασης. Στη δομή προσφύγων Ασημακοπούλου χθες ο Υποδιοικητής της υπηρεσίας υποδοχής και ταυτοποίησης. Με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Θάσου ζητά τήρηση των μέτρων πρόληψης κορωνοϊου για να συνεχιστεί η καλή κατάσταση στο νησί.

Κανονικά λειτούργησε χθες ο κόμβος της Εγνατίας στο νέο λιμάνι, λειτούργησαν τα πλευρικά διόδια στο ύφος της Νέας Ηρακλείτσας. Έκθεση του Χαράλαμπου Λαλένη στο Ιμαρέτ, σε εξέλιξη η έκθεση ζωγραφικής στο σπίτι του Μεχμέτ Αλή της Λέλας Γράσσου. Συνεχίζεται το έργο στο οικόπεδο Κρέη κοντά στις Καμάρες.

Ο Γιώργος Πριονίδης νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας. Εξώδικο της ΠΑΕ ΑΟΚ στο Μιχάλη Σωτηρόπουλο για δηλώσεις του για την κατάσταση της ομάδας.

Διαβάστε επίσης