• 1 Μαΐου 2024,

Τα νηστίσιμα στα Γατίδης Fresh!

 Τα νηστίσιμα στα Γατίδης Fresh!

Η νηστεία ποτέ δεν ήταν τόσο γευστική όσο στα Γατίδης Fresh!

Στα Γατίδης Fresh, η νηστεία είναι μια ευκαιρία όλες τις ώρες της ημέρας! Με επιλογές πρωινού, μεσημεριανού και γλυκού, εξασφαλίζουμε ότι η νηστεία δεν θα είναι ποτέ πλέον μονότονη ή άγευστη.

Πρωινό: Ξεκινήστε την ημέρα σας με πλούσιες και χορταστικές επιλογές που θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε. Απολαύστε φρεσκοψημένα, νηστίσιμα σνακ και αρτοσκευάσματα που συνδυάζουν γεύση και ποιότητα.

Μεσημεριανό: Συνεχίστε την ημέρα σας με ένα γευστικό μεσημεριανό από τις ποικίλες επιλογές μας σε νηστίσιμα σάντουιτς και ζεστές πίτες. Οι δημιουργίες μας είναι σχεδιασμένες για να σας προσφέρουν γευστική ικανοποίηση και να σας χαρίζουν ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας.

Γλυκό: Ολοκληρώστε το γεύμα σας με ένα από τα λαχταριστά και ειδικά δημιουργημένα νηστίσιμα τυλιχτά κεράσματα αλλά και κύπελλα.

Ανακαλύψτε γεύσεις που σας ταιριάζουν για κάθε στιγμή της ημέρας με την υπογραφή Γατίδης Fresh.

Δ/νσεις καταστημάτων Γατίδης Fresh:

Θεσσαλονίκη:   

Σέρρες:

Δράμα:

Καβάλα:

Πληροφορίες για την εταιρία Γατίδης:

Από το 1978 η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής. Διαθέτει μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής άρτου, ειδών ζαχαροπλαστικής, σφολιατοειδών και χειροποίητων πιτών, καθώς και ένα μεγάλο δίκτυο ιδιόκτητων καταστημάτων στη Β. Ελλάδα, στους νομούς Σερρών, Δράμας, Καβάλας και Θεσσαλονίκης.

Πάνω από 50 είδη άρτου, 45 είδη σφολιατοειδών – χειροποίητων πιτών και 151 είδη ζαχαροπλαστικής παρασκευάζονται σε ιδιόκτητη μονάδα παρασκευής. Στα καταστήματα Γατίδης Fresh μπορείτε να βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από προϊόντα χωρίς γλουτένη, τα οποία παρασκευάζονται σε πτέρυγα που βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της, τηρώντας αυστηρούς κανόνες παραγωγής των συγκεκριμένων προϊόντων, καθιστώντας την εταιρία την πλέον εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής προϊόντων χωρίς γλουτένη στη Β. Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης