• 20 Απριλίου 2024,

Τα ρέστα μας το τριήμερο της Πρωτομαγιάς !

 Τα ρέστα μας το τριήμερο της Πρωτομαγιάς !

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα ρέστα μας στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς που έρχεται με φόρα.

Η Ελλάδα είναι εκτός όλων των άλλων και η χώρα των τριημέρων να ξέρετε

Έχει τα πιο δυνατά τριήμερα και όταν δεν της βγαίνουν τα σκαρώνει μόνη της.

Μετά τα γλέντια το τριήμερο του ΠΑΣΧΑ είμαστε έτοιμοι για ένα παρόμοιο γλέντι το τριήμερο της Πρωτομαγιάς με τσιτσί στα κάρβουνα και άφθονη παγωμένη μπύρα.

Μαζί με τις γλυκές βραδιές της άνοιξης έχει ξεκινήσει δειλά – δειλά και η περίοδο της παγωμένης μπύρας , λεγόμενης και ως κράκου !

Το «κράκου» το έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν και οι παλαιότεροι αναγνώστες της σελίδας μας γνωρίζουν τι σημαίνει.

 

Μου φαίνεται ότι φέτος οι περισσότεροι Καβαλιώτες θα ξεκινήσουν τα μπάνια στην θάλασσα  πιο νωρίς από ότι τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Μπορεί η άνοιξη να άργησε  φέτος αλλά ήρθε και στην κυριολεξία μας άρπαξε από την μούρη.

Με τέτοιες θερμοκρασίες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλία.

Οι πιο τολμηροί για μπάνιο και οι άτολμοι για ηλιοθεραπεία.

 

Πάντως αν δεν χορτάσατε την Έλλη Κοκκίνου στο «σπίτι με το ΜΕΓΚΑ» το βράδυ της Ανάστασης μπορείτε να την απολαύσετε μαζί με τον Σάκη Ρουβά στην Θες/νίκη και στην Πύλη Αξιού.

Δυνατό ντουέτο.

 

Μετά το σήριαλ της Πισπιρίγκου έχουμε το σήριαλ του Σκαφτούρου με το δίδυμο Ευαγγελάτου – Τατιάνας να παίρνουν  τα ηνία της ενημέρωσης και σε αυτό το πολύ επίκαιρο θέμα.

Σε διαφορετικά κανάλια μεν , με το ίδιο τρόπο προσέγγισης δε …

Ήδη προχθές Τρίτη  η Τατιάνα μέσα από την μεσημεριανή της εκπομπή είχε αποκλειστικό ηχητικό απόσπασμα από όσα είπε ο ένας εκ των δύο τραυματιών της επίθεσης που ήταν παρών στο γιορτινό τραπέζι.

Σύμφωνα μάλιστα με τις δικές του μαρτυρίες οι δύο δολοφόνοι που πήδηξαν την μάντρα και άρχισαν να πυροβολούν κατά ριπάς μιλούσαν άπταιστα ελληνικά.

Το βράδυ βέβαια της ίδιας ημέρας μέσα από το κεντρικό δελτίο του ΜΕΓΚΑ  το ρεπορτάζ μας ενημέρωνε για το ακριβώς αντίθετο αφού σύμφωνα με κάποιες άλλες μαρτυρίες οι δύο δολοφόνοι μιλούσαν τα ελληνικά σπαστά.

Το σήριαλ αυτό μόλις ξεκίνησε και έχουμε ακόμα να δούμε πολλά επεισόδια.

 

Το φετινό ΠΑΣΧΑ  στην Μύκονο θύμισε 15Αύγουστο αφού αρκετοί επώνυμοι βρέθηκαν στο νησί και κάνανε την βόλτα τους στα δημοφιλή Ματογιάννια.

Καταλαβαίνετε τι θα γίνει το καλοκαίρι …

Η καλή μέρα , όπως λέει και ο λαός μας ο σοφός , από το πρωί φαίνεται.

 

Τα έργα που γίνονται στο παρκινγκ της Κασσάνδρου δεν έχουν καμία σχέση με τα έργα ανάπλασης στην πλατεία του Καπνεργάτη.

Αυτά τα έργα στο παρκινγκ θα ολοκληρωθούν σε περίπου 15 ημέρες και όταν τελειώσουν το παρκινγκ θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό κουράγιο.

ΑΛΟΡΑ!

Διαβάστε επίσης