• 18 Μαΐου 2024,

Τα Σωματεία Συνταξιούχων ευχαριστούν

 Τα Σωματεία Συνταξιούχων ευχαριστούν

Τα Συνταξιουχικά Σωματεία:

α)της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας

β) του ΙΚΑ Καβάλας «Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ»

γ) των Πετρελαίων Καβάλας

Μετά την εκδίωξη μας από την πλειοψηφία της διοίκησης του ΕΥΚ Καβάλας από τον φυσικό μας χώρο που εδρεύαμε εδώ και 55 χρόνια (ΚΤΙΡΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ), περιήλθαμε σε δύσκολη λειτουργική θέση .

Απευθυνθήκαμε στον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή τάχθηκε στο πλευρό μας, αγκαλιάζοντας τα Σωματεία και στη συνέχεια στον Πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Παναγιώτη Αγγελίδη, προκειμένου να βρεθεί χώρος να στεγαστούμε.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση δεχτήκαμε την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ για παραχώρηση ενός χώρου στη Δημοτική αγορά (με μίσθωμα).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη,  τον Αντιδήμαρχο Καβάλας κ. Λεωνίδα Παπά για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για το θέμα μας, τον Πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Παναγιώτη Αγγελίδη, τα μέλη της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, καθώς και τα μέλη εκπροσώπων των παρατάξεων στο Δ.Σ. της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Νικόλαο Βογιατζίδη, κ. Γεώργιο Γουνελά και την κ. Αναστασία Ιωσηφίδου.

Ευχαριστούμε  επίσης τον Πρόεδρο των ηλεκτρολόγων κ. Τάσο Μεταξά για την αφιλοκερδή εργασία που μας προσέφερε, ευχαριστούμε τους φίλους που αφιλοκερδώς βοήθησαν στην επισκευή και βαφή του χώρου των νέων γραφείων μας, ευχαριστούμε όλους αυτούς τους συναδέλφους μας που βοήθησαν για τη μετακόμιση.

Θέλουμε να ξέρετε ότι η πράξη αυτή όλων θα μείνει βαθιά χαραγμένη στις καρδιές των συνταξιούχων, μία πράξη αλληλεγγύης-ανθρωπιάς, λέξεις βαθιές που για κάποιους παραμένουν άγνωστες.

ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης