• 19 Απριλίου 2024,

Τα σύνορα ανοίξανε αλλά οι τουρίστες κόλλησαν στον Προμαχώνα !

 Τα σύνορα ανοίξανε αλλά οι τουρίστες κόλλησαν στον Προμαχώνα !

Σε σήριαλ εξελίχτηκε το άνοιγμα των συνόρων με την γειτονική Βουλγαρία αφού προχθές Δευτέρα 15 του μήνα εκατοντάδες αυτοκίνητα από νωρίς το πρωί, αφού περάσανε τα Βουλγαρικά σύνορα, κόλλησαν στα Ελληνικά γιατί εμείς περιμέναμε να φτάσει το σχετικό έγγραφο το οποίο το Υπουργείο άφησε να στείλει την τελευταία στιγμή.

Η χώρα με τα λιγότερα κρούσματα σε όλη την Ευρώπη που κινήθηκε με φοβερά αντανακλαστικά όταν εμφανίστηκε ο ιός και πήρε πολύ αυστηρά μέτρα πολύ νωρίς έστειλε το σχετικό έγγραφο σύμφωνα με το οποίο τα Ελληνικά σύνορα έπρεπε να ανοίξουν το πρωί της Δευτέρας το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ένα σωρό άνθρωποι να ταλαιπωρηθούν και αρκετοί μάλιστα από αυτούς να το μετανιώσουν και να γυρίσουν πίσω.

Αυτό το έγγραφο θα έπρεπε να υπάρχει στα σύνορα του Προμαχώνα από το μεσημέρι της Παρασκευής και όχι να το περιμένουν την ίδια ημέρα.

Ευτυχώς οι περισσότεροι τουρίστες που  περιμένανε  στα σύνορα του Προμαχώνα ήταν από την Ρουμανία και θα έπρεπε να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα για να επιστρέψουν πίσω στην χώρα τους.

Από την μια κάνουμε πανστρατιά προκειμένου να επανεκκινήσουμε τον Ελληνικό τουρισμό και από την άλλη κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βγάλουμε την Παναγία σε όλους αυτούς που υπό αυτές τις πολύ ιδιαίτερες  συνθήκες επιμένουν να έρθουν στην χώρα μας για διακοπές.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι απέχει πάρα πολύ η θεωρία από την πράξη σε αυτή την χώρα.

 

Πάντως ο Μητσοτάκης μιλώντας προχθές στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα στον ΣΚΑΙ ( που αλλού 😉 μας διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι το δεύτερο κύμα  , όποτε αυτό και αν έρθει η χώρα μας δεν θα το αντιμετωπίσει με οριζόντια μέτρα γιατί είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι και πλέον θα έχουμε και μεγαλύτερη εμπειρία στους χειρισμούς υγειονομικών κρίσεων.

Είμαστε καλύτερα διαβασμένοι και είμαστε και πολύ κοντά στην ανακάλυψη φαρμάκων που μπορούν να σταματήσουν τον Covid- 19.

Για τον λόγο αυτό υπάρχει όπως είπε ο έλληνας πρωθυπουργός μία πρωτοφανής επιστημονική κινητοποίηση που πολύ σύντομα θα έχει ευχάριστα αποτελέσματα για όλο τον πλανήτη.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας πολύ περισσότερο από πριν τώρα που ανοίξανε και τα σύνορα.

Δεν φοβόμαστε αλλά προσέχουμε για να έχουμε.

Όλα θα πάνε καλά είμασε σίγουροι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης