Τα βράδια μου τα εργένικα τραγούδια λέω ΑΡΜΕΝΙΚΑ !

 Τα βράδια μου τα εργένικα τραγούδια λέω  ΑΡΜΕΝΙΚΑ !

Όπως λέει και το γνωστό άσμα με την Ελευθερία Αρβανιτάκη “ Τα βράδια μου τα εγένικα , τραγούδια λέω Αρμένικα”.

Πιστέψαμε όλοι είναι αλήθεια ότι με τον Άγγελο η Εθνική μας στο ποδόσφαιρο θα ανακάμψει και ψυχολογικά και αγωνιστικά αλλά διαψευστήκαμε.

Μετά το στραπάτσο της Ιταλίας που έδειξε οτι είναι σε άλλο level ήρθε το κάζο της Αρμενίας που μας κέρδισε μέσα στο ΟΑΚΑ με 2-3.

Ακόμα και απέναντι στους Αρμένιους που ποδοσφαιρικά είναι έτη φωτός  πίσω απο εμάς είμασταν πολύ λίγοι.

Η Εθνική Αρμενίας έπαιξε παλικαρίσια προχθές μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο και στην κυριολεξία μας εξαφάνισε.

Ποια Ελλάδα ;

Ποιός Άγγελος ;

Ένα μάτσο χάλια !

Mετά το 60’ οι παίκτες της Αρμενίας παθαίνανε απο 18 κράμπες στο κάθε πόδι αλλά παρόλα αυτά δεν μπορέσαμε να τους κερδίσουμε.

Και το μεγαλύτερο πρόβλημα ακόμα και από το αγωνιστικό είναι η εσωστρέφεια και η φαγωμάρα στα αποδυτήρια με τον Παπασταθόπουλο να τα βάζει με τις επιλογές του Άγγελου και ο Άγγελος με την σειρά του, να του δείχνει την πόρτα της εξόδου.

Όλα τα είχαμε αυτά μας λείπανε.

Η Εθνική μας πολύ φοβάμαι ότι έχει χάσει το τραίνο και για το επόμενο Euro και θα πρέπει να βρεί το κουράγιο να μαζέψει τα κομμάτια της και με καθαρό μυαλό να πάμε παρακάτω με ή χωρίς τον Άγγελο.

Ο Άγγελος σίγουρα έχει κάνει τρομερά λάθη με τις επιλογές του τόσο σε πρόσωπα όσο και στην διάταξη της ομάδας μας στα τελευταία παιχνίδια αλλά δεν είναι και ο άσχετος προπονητής που ξαφνικά ξέχασε το ποδόσφαιρο.

΄Οτι και να έγινε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πρέπει να τα αφήσουμε πίσω να πάμε παρακάτω και να διεκδικήσουμε με όσες πιθανότητες έχουν απομείνει για την υπόθεση πρόκριση.

Η ΕΠΟ αποφάσισε μετά από έκτακτη συνεδρίαση να κρατήσει μέχρι νεωτέρας τον Άγγελο στον πάγκο της Εθνικής γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει αντικαταστάτης.

Η αν θέλετε δεν υπάρχει ο αντικαταστάτης αυτός που θα αξίζει να βάλουμε την ομάδας μας σε αυτή την διαδικασία.

Το να αλλάζεις προπονητή στην διάρκεια μιας μάχης δεν είναι και ότι καλύτερο για μία ομάδα.

Αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε με Άγγελο θα πρέπει να τελειώσει με Άγγελο και ας μην υπάρχουν Άγγελοι που λέει και το τραγούδι της Κούκα.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε αν σοβαρευτούμε όλοι και αν ξεπεράσουμε τον κακό μας τον ευατό γιατί αυτός είναι και ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας και όχι μόνο στα ποδοσφαρικά.

 

Θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο το πρωί πρώτα ο θεός.

Είμαστε μπροστά σε ένα τριήμερο , το καλύτερο του καλοκαιριού αλλα μας προβληματίζει ο καιρός που παραμένει ασταθής και χαλάει κάθε απόγευμα τα προγράμματα του κόσμου και των Δημοτικών Σχολείων αυτή την εποχή που δεν μπορούν να κάνουν τις γιορτή του αποχαιρετισμού.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης