cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Τάνια Ελευθεριάδου: «… ο Στέφανος Κασσελάκης είναι μονόδρομος»

 Τάνια Ελευθεριάδου: «… ο Στέφανος Κασσελάκης είναι μονόδρομος»

Μετά από αρκετούς μήνες στεναχώριας, προβληματισμού και εσωστρέφειας το κλίμα στο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει. Χάρη στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ήρθε πρώτος στη ψηφοφορία στην Ελλάδα, στα εκλογικά τμήματα της Καβάλας ξεπέρασε το 50%. Η πρώην βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου φαίνεται ότι τον στήριξε. Πλέον τον στηρίζει πιο καθαρά. Η κ. Ελευθεριάδου μίλησε στην Πρωινή.

Η συνέντευξη

Ερ: Η συμμετοχή στη ψηφοφορία ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Είχατε καιρό για τόσο ευχάριστα νέα. Γέλασε το χειλάκι σας…

Απ: Νομίζω ότι δε γέλασε μόνο το χειλάκι των στελεχών και των μελών, σύντομα θα γελάσει το χειλάκι της ίδιας της κοινωνίας. Η οποία έχει ανάγκη από μια στιβαρή, δυνατή, δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς και του Κέντρου. Είδαμε τι γίνεται τους τελευταίους μήνες, από την ημέρα που η κυβέρνηση της Ν.Δ ξαναπήρε το τιμόνι της χώρας. Ο κόσμος ήδη έχει απογοητευτεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οπότε χρειάζεται μια ισχυρή παράταξη να αποτελέσει το αντίβαρο σε όλα αυτά.

Ερ: Και εκεί οφείλεται η μεγάλη συμμετοχή;

Απ: Η μεγάλη συμμετοχή οφείλεται κυρίως εκεί. Κυρίως στην απογοήτευση του κόσμου και στην ανάγκη του κόσμου που έχει διογκωθεί απέναντι στην κυβέρνηση της Ν. Δ. Οφείλεται στο γεγονός ότι ο κόσμος επιλέγει τον ΣΥΡΙΖΑ να αποτελέσει  το αντίπαλο δέος. Αυτό φάνηκε την Κυριακή. Η συμμετοχή ήταν τεράστια. Η συμμετοχή ήταν μη αναμενόμενη. Για μια ακόμη φορά οι δημοσκόποι έκαναν λάθος.

Ερ: Εδώ στην Καβάλα τι άνθρωποι ψήφισαν; Μπορείτε να κάνετε μια προσέγγιση ειδικότερα για τους επιπλέον;

Απ: Δεν γνωρίζω ακριβώς πόσοι ακριβώς επιπλέον ήρθανε. Πάντως γράφτηκαν πάρα πολλά νέα μέλη. Αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο. Όπως ξέρετε ο ΣΥΡΙΖΑ προέρχεται από μια οδυνηρή ήττα στις διπλές εκλογές. Φαινόταν ότι ο κόσμος έχει χάσει τη διάθεση και το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Κι όμως  διαψευστήκαμε. Μεγάλο επίτευγμα ήταν που σε πανελλήνιο επίπεδο γράφτηκαν την Κυριακή 40.000 νέα μέλη. Αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο για όλους μας. Είναι ελπιδοφόρο για την Ελληνική κοινωνία.

Ερ: Έρχεται Στέφανος Κασσελάκης; Είναι βιαστικό να το πούμε αυτό;

Απ: Ναι έτσι φαίνεται. Για όποιον αφουγκράζεται τον κόσμο, πέρα από κομματικούς μηχανισμούς και προσωπικές φιλοδοξίες, νομίζω ότι πλέον  ο Στέφανος Κασσελάκης είναι μονόδρομος. Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε αυτόν το νέο άνθρωπο ο οποίος φαίνεται να έχει την αποδοχή των δημοκρατικών πολιτών της χώρας, όχι μόνο των μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των φίλων της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε αυτόν τον άνθρωπο να ηγηθεί της δημοκρατικής αυτής παράταξης και να μας έχει όλους δίπλα και τους συνυποψήφιους του. Να σταθούμε δίπλα του για να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που ευαγγελιζόμαστε. Το καλό για την κοινωνία. Να μπορέσουμε να αποτελέσουμε το αντίβαρο της διακυβέρνησης της Ν. Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πρέπει να σεβαστούμε όλοι αυτό το αποτέλεσμα.

Ερ: Σας ανησυχεί η ενότητα ή δεν θα τεθεί τέτοιο θέμα;

Απ: Πιστεύω ότι δεν θα τεθεί τέτοιο θέμα. Και αν υπάρξουν κάποιοι σύντροφοι ή συντρόφισσες που για τους δικούς τους λόγους θα επιλέξουν έναν άλλο δρόμο, στο… καλό. Την Κυριακή ο κόσμος μίλησε. Μίλησε και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να μην τον ακούσουμε. Νομίζω ότι την Κυριακή ήταν μια μεγάλη νίκη όχι μόνο της Δημοκρατίας αλλά ήταν μια μεγάλη νίκη της ίδιας της κοινωνίας, του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι όσοι θέλανε να πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει την Κυριακή πήραν την απάντηση τους.

Ερ: Σας ακούμε ικανοποιημένη και αρκετά ενθουσιασμένη.

Απ: Είμαι απόλυτα  ικανοποιημένη από την Κυριακάτικη διαδικασία. Δεν έχει σημασία τι είμαι εγώ. Ο κόσμος που προσερχόταν την Κυριακή στις κάλπες είχε στο βλέμμα του και πάλι την ελπίδα για το μέλλον, για το μέλλον των παιδιών μας. Την Κυριακή έγινε το πρώτο βήμα και θα ακολουθήσει το δεύτερο που θα είναι η μεγάλη νίκη στις επόμενες εθνικές  εκλογές.

Διαβάστε επίσης