• 17 Μαΐου 2024,

Τάσος Μήτρου: « Ανταγωνιστικός ο Βρασίδας με πολλούς νεαρούς παίκτες»

 Τάσος Μήτρου: «  Ανταγωνιστικός ο Βρασίδας με πολλούς νεαρούς παίκτες»

Δηλώσεις για την παρουσία του Βρασίδα στο πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας, έκανε στην Αθλητική Πρωινή, ο πρόεδρος της ομάδας και παλιός τερματοφύλακας Τάσος Μήτρου.

Φάνηκε ικανοποιημένος για την πορεία ενώ τόνισε ότι στόχος του Βρασίδα μέχρι τέλος της περιόδου, είναι να παρουσιαστεί το ίδιο ανταγωνιστικός.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πως κλείνει η χρονιά για το Βρασίδα της Νέας Περάμου;

Απάντηση: Η χρονιά για την ομάδα μας, κλείνει θετικά. Είμαστε μέσα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, προερχόμενοι από καλά αποτελέσματα.  Είμαστε ευχαριστημένοι. Ο Βρασίδας είναι μια ομάδα που βασίζεται κατά πρώτο λόγο σε νεαρούς παίκτες ενώ έγιναν το καλοκαίρι, κάποιες προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Εκτός έδρας χάσαμε μόνο από τον Αετό Ορφανού ενώ πήραμε καλά αποτελέσματα από Ηρακλή και Ορφέα. Στην έδρα μας, δε χάσαμε από τους Αντιφιλίππους. Αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση σε ορισμένα ματς, θα είχαμε περισσότερους βαθμούς. Δεν πειράζει στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Οι χαμένες ευκαιρίες είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ερώτηση: Μέχρι τέλος της σεζόν, τι στόχο θα έχει ο Βρασίδας;

Απάντηση: Ο στόχος μας, θα είναι η πρώτη πεντάδα. Δε θέλουμε να κινδυνέψουμε σε καμία περίπτωση. Παράλληλα να παίξουν ακόμη περισσότερο τα νέα παιδιά της ομάδας.

Ερώτηση: Θα κάνει μεταγραφές η ομάδα σας, στη περίοδο του Ιανουαρίου;

Απάντηση: Όπως προανέφερα δίνουμε βάση στα νέα παιδιά της ομάδας.  Δύσκολα θα έχουμε κάποιες προσθήκες εκτός να κρίνουμε ότι υπάρχει κάτι καλό που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να ταιριάζει με τη φιλοσοφία μας.

Ερώτηση: Στις αρχές της περιόδου, ο Βρασίδας πέρασε διοικητικά προβλήματα, τώρα η ομάδα βαδίζει με ηρεμία;

Απάντηση:  Η ομάδα έχει πολύ καλό κλίμα.  Αυτό φαίνεται. Την επόμενη μέρα των εκλογών, τα ξεχάσαμε όλα.  Είχαμε πει και τότε, ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα αφού όλοι μας, είμαστε Βρασίδας.

Συνεργαζόμαστε με έναν πολύ καλό προπονητή, όπως είναι ο Θωμάς Ματρακούκας.  Θέλω να τον ευχαριστήσω όπως και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ και το Νίκο Αμανατίδη που έχει την εποπτεία τώρα που δεν εργάζεται σε επαγγελματικό σύλλογο.  Επίσης ευχαριστώ για τη συνεργασία, όλα τα μέλη του Δ. Σ αλλά φυσικά και τους ποδοσφαιριστές.  Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά.

Ερώτηση: Πως κρίνει ο πρόεδρος του Βρασίδα, το φετινό πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας;

Απάντηση: Σίγουρα είναι πολύ ανταγωνιστικό.  Φαίνεται ότι είναι δυο ταχυτήτων αλλά όλα τα ματς είναι δύσκολα. Έχουν ξεχωρίσει τρεις ομάδες, ο Αετός, ο Μ. Α Αντιφιλίππων και η Δόξα Θεολόγου. Πίστευα διαφορετικό τον Ηρακλή αλλά έχει προβλήματα. Ο Ορφέας τελευταία δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Από εκεί και πέρα οι άλλες ομάδες πάνω κάτω είναι περίπου οι ίδιες αν εξαιρέσουμε τις δυο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μέχρι τέλος θέλει προσοχή.

Ερώτηση: Ο Αετός Ορφανού έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο;

Απάντηση: Αυτό το δείχνει η βαθμολογία. Τώρα έχει τον πρώτο λόγο αλλά σίγουρα έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Υπάρχει ένας γύρος ακόμη.  Δείχνει πάντως ότι θέλει την άνοδο, αφού ενισχύεται σημαντικά στις μεταγραφές.

 

Διαβάστε επίσης