• 12 Μαΐου 2024,

Τάσος Βυζικίδης: « Τέλεια διοργάνωση, στόχος μας να «ανοίξουμε» το μπάσκετ με αμαξίδιο»

 Τάσος Βυζικίδης: « Τέλεια διοργάνωση, στόχος μας να «ανοίξουμε» το μπάσκετ με αμαξίδιο»

Για το πρόσφατο διεθνές τουρνουά μπάσκετ μα αμαξίδιο που έγινε στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» μίλησε στην Αθλητική Πρωινή, ο πρόεδρος της  Ίριδας Τάσος Βυζικίδης.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Πως πήγε η διοργάνωση; Επιτυχημένο το πρώτο διεθνές τουρνουά μπάσκετ με αμαξίδιο;

Απάντηση: Ηταν απόλυτα επιτυχημένο. Ούτε και εμείς το περιμέναμε σαν πρώτη φορά που αναλάβαμε μια τέτοια διοργάνωση. Πήγε περίφημα.

Οι πάντες έμειναν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία.  Μιλάμε για μια τέλεια διοργάνωση.

Ερώτηση: Ικανοποίησε το αγωνιστικό επίπεδο του τουρνουά;

Απάντηση: Ηταν αρκετά καλό. Η ομάδα μας πήγε πολύ καλά με τη συμμετοχή της στον τελικό.  Αυτό το τουρνουά για μας ήταν κάτι σαν προετοιμασία για το πρωτάθλημα.  Ελπίζουμε του χρόνου να φέρουμε ομάδες από το εξωτερικό, με καλύτερο επίπεδο για να δούμε ένα επαγγελματικό τουρνουά.

Ερώτηση: Είναι στη σκέψη σας να το θεσμοθετήσετε;

Απάντηση: Νομίζω ότι θα είναι ένα τουρνουά  που θα κάνει αίσθηση στην Ελλάδα αν συνεχιστεί.  Ειδικά αν φέρουμε και ομάδες που αγωνίζονται σε επαγγελματικό επίπεδο. Στα σχέδια μας είναι να το αναπτύξουμε και παραπάνω. Να κάνουμε και στην Ελευθερούπολη ένα τουρνουά, όπου ο Δήμος Παγγαίου έχει πάρει και τον τίτλο της Ευρωπαϊκής αθλητικής πόλης . Πρόθεση μας είναι  να ανοίξουμε το μπάσκετ με αμαξίδιο σε όλο το νομό.

Ερώτηση: Η παρουσία του κόσμου μάλλον σας αποζημίωσε την τελευταία μέρα, κυρίως με τα παιδιά από τα σχολεία.

Απάντηση: Πραγματικά συγκινηθήκαμε από την παρουσία των παιδιών. Φυσικά αν δεν υπήρχε η συγκατάθεση των δασκάλων τους δε θα ερχόταν.

Είμαστε ενθουσιασμένοι και τα παιδιά μας έδωσαν κουράγιο να συνεχίσουμε.  Ευχαριστούμε τους πάντες που ήρθαν το τριήμερο στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» για να παρακολουθήσουν το τουρνουά.

Ερώτηση: Κάποιους που ήθελε να ευχαριστήσει ο Τάσος Βυζικίδης;

Απάντηση: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εθελόντριες του τουρνουά, να ευχαριστήσω την ομάδα των Σαμαρειτών Καβάλας και φυσικά το κέντρο κοινωνικής πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,  που ήταν αρωγός σε αυτή  τη προσπάθεια.

Επίσης την Ο.Σ.Ε.Κ. Α για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.

 

Διαβάστε επίσης