• 24 Απριλίου 2024,

«Τέχνης Ζεῦξις – Connecting Creativity»: Masterclass με βιωματικό εργαστήριο από τη Θώμη Αγγέλου (φωτογραφίες-videos)

 «Τέχνης Ζεῦξις – Connecting Creativity»: Masterclass με βιωματικό εργαστήριο από τη Θώμη Αγγέλου (φωτογραφίες-videos)

Masterclass Εταιρικής Ταυτότητας (Brand ID): Τι σημαίνει και γιατί είναι σημαντική από τη συμπολίτισσα μας κα. Θώμη Αγγέλου – graphic designer- εικαστικό, μέλος του προγράμματος Crea Centers Kavala, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια επαγγελματικής πορείας και δημιουργίας_στον ισόγειο χώρο της Μεγάλης Λέσχης, την Τρίτη 9 Μάϊου, 10:00-12.00.

Με συμμετέχοντες του μαθητές του 4ου ΕΠΑΛ, οι οποίοι εισάχθηκαν στην έννοια της εταιρικής ταυτότητας, στα βασικά βήματα για την δημιουργία της και σε καλές πρακτικές brand ID ενώ συνέχισαν με το βιωματικό εργαστήριο σε συνεργασία με τον κ. Η. Παπακωνσταντίνου εκπαιδευτή 4ου ΕΠΑΛ (εργαστήριο χαρακτικής) αξιοποιώντας τις καλλιτεχνικές τεχνικές εκτύπωσης, της Μεταξοτυπίας και του Stencil, δημιουργήσανε Brand Items με χρήση στοιχείων από την Εταιρική Ταυτότητα του προγράμματος CREA CENTERS.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της ομαδικής εικαστικής έκθεσης «Τέχνης Ζεῦξις – Connecting Creativity» της δομής Kavala Crea Center, του έργου BSB 757 Crea Centers, του προγράμματος Black Sea Basin 2014-2020. Και οι δυο δράσεις ήταν ανοιχτές για το κοινό.

Διαβάστε επίσης