Dark Mode Light Mode
Ένας χρόνος με ευλογιά των αιγοπροβάτων
Τελειώνουν πριν τον αγιασμό οι εργασίες σε σχολεία – πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»
Ο ΔΕΔΔΗΕ διόρθωσε τη βλάβη στον υποσταθμό της Θάσου

Τελειώνουν πριν τον αγιασμό οι εργασίες σε σχολεία – πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»

Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα έργα σε σχολεία του Ν. Καβάλας, χρήματα του κράτους μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου». Αν και οι παρεμβάσεις δεν είναι μεγάλες, όλα όσα γίνονται θα είναι έτοιμα πριν την επαναλειτουργία των σχολείων. Πριν τον Αγιασμό.

Κάθε μία εργολαβία λύνει προβλήματα σε κάθε σχολικό κτίριο. Μικρά και μεσαία. Είναι χαρακτηριστικές οι εργασίες που εκτελούνται στο 5ο Λύκειο. Πέραν όλων των άλλων, επανέρχεται το γήπεδο βόλεϊ που τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε (φωτογραφία).

Γνωρίζοντας την ανάγκη τα έργα να τελειώσουν έγκαιρα, ο ανάδοχος (ίδιος σε όλα τα σχολεία του Ν. Καβάλας) είχε συνεργεία και εργασίες σε εξέλιξη ακόμη και την παραμονή του 15Αυγουστου!


Πρόκειται για ένα έργο συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ, τα οποία προέρχονται από τη δωρεά της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, που αφορά παρεμβάσεις σε 426 σχολικές μονάδες, σε 245 Δήμους και στις 13 Περιφέρειες της χώρας. Μέσω του προγράμματος υπάρχουν παρεμβάσεις:

Ανακαίνιση χώρων υγιεινής & δημιουργία προσβάσιμων W.C. για ΑμεΑ. Επισκευές ραμπών ΑμεΑ. Εσωτερικοί και εξωτερικοί χρωματισμοί.  Βελτιώσεις στον αύλειο χώρο, με γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, καθώς και παιδικές χαρές σε νηπιαγωγεία.

Οι εργασίες στο Ν. Καβάλας γίνονται: 4ο Γυμνάσιο και Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο Καβάλας, 5ο ημερήσιο Γενικό Λύκειο Καβάλας, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Καβάλας. Γυμνάσιο Νέας Περάμου, Λύκειο Γυμνάσιο Ποδοχωρίου, 19ο Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο, 1ο Δημοτικό Σχολείο Θάσου και 2ο Δημοτικό Σχολείο Χρυσούπολης.

Προηγούμενο άρθρο

Ένας χρόνος με ευλογιά των αιγοπροβάτων

Επόμενο άρθρο

Ο ΔΕΔΔΗΕ διόρθωσε τη βλάβη στον υποσταθμό της Θάσου