Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι – Ο ΑΟΚ υποδέχεται τον Ορφέα Ξάνθης που καίγεται για βαθμούς

 Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι  – Ο ΑΟΚ υποδέχεται τον Ορφέα Ξάνθης που καίγεται για βαθμούς

Σε παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο ΑΟΚ υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής στις 15.00, τον Ορφέα Ξάνθης που παλεύει για την παραμονή του. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σέχου ενώ αντίθετα επανέρχονται ο Ψάλτης που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ο Βαλαβανόπουλος που δεν έπαιξε σε δυο αγώνες λόγω του τροχαίου, ο Ηλιάδης που επέστρεψε από την σχολική εκδρομή.

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Ανυφαντάκης δεν αποκλείεται και πάλι να χρησιμοποιήσει αρκετά νέα παιδιά. Ο Παγκάκης μάλλον θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Ηλιάδης, αριστερά ο Λυμπεράκης. Δυο στόπερ ο Παπαστεριανός με τον Παυλίδη η τον Αλιατίδη. Στη μεσαία γραμμή Ψάλτης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος ενώ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι Πάλλας, Βαλαβανόπουλος, Ξόμπλιος και Αδαμάκης.  Θέση διεκδικούν ο Κέρθι, ο Θωμαϊδης, ο Μπλιός, χωρίς να αποκλείουμε κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα.

Κάλεσμα της ΛΦΚ για το παιχνίδι της Κυριακής

Την Κυριακή η αγαπημένη μας ομάδα δίνει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της, λίγο πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής. Έτσι κλείνει μια χρονιά που σίγουρα δεν είναι πετυχημένη την στιγμή που το καραβάκι παραμένει στην Γ’Εθνική. Όμως, είναι και η πρώτη χρονιά που υπάρχει μια θετική αύρα, μια “μαγιά” νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που έδειξαν ότι μπορούν στο άμεσο μέλλον να έχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με την προσθήκη 2-3 έμπειρων παικτών αλλά και οικονομικών υποστηρικτών.
Μην λησμονούμε άλλωστε πως το περασμένο καλοκαίρι, δεν ήταν λίγοι οι κακόβουλοι και μη που γκρίνιαζαν ότι η ομάδα θα πάει ακόμα πιο κάτω…και τελικά διαψεύστηκαν.
Ένας ερασιτέχνης δεν μπορεί να κάνει μια ομάδα μεγάλη, μπορεί όμως να την κάνει πιο ελκυστική για τον ενδεχόμενο αυριανό χρηματοδότη, κι αν μη τι άλλο αυτό επετεύχθη σε μια χρονιά που ο ΑΟΚ είχε αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων. Γι’αυτό την Κυριακή πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, για να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας, για να κόψουμε εισιτήριο ακόμα κι αν είμαστε κάτοχοι διαρκείας…”Αφήνουμε λοιπόν σπίτι το διαρκείας μας, πηγαίνουμε στο γήπεδο και στηρίζουμε το καραβάκι μας.”
Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας

*Το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής και οι διαιτητές

Κυριακή 18/3, 15:00

Γήπεδο Διδυμοτείχου: ΑΕ Διδυμοτείχου – Αετός Ορφανού

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κοτσάνης(ΕΠΣ Δράμας)

Βοηθοί: Κουβαλάκης, Τσακίρης(ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης(ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Σκούτας, Κώστογλου(ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών

Διαιτητής: Αναστάσιος Ασβεστόπουλος(ΕΠΣ Κιλκίς)

Βοηθοί: Χαραλαμπόπουλος, Παπαδόπουλος(ΕΠΣ Κιλκίς)

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Μ. Αλ. Ξηροποτάμου

Διαιτητής: Δημήτρης Ψωμόπουλος(ΕΠΣ Καβάλας)

Βοηθοί: Λάζαρης, Καρασαββαίδης(ΕΠΣ Καβάλας)

Γήπεδο Ηράκλειας: Μ. Αλ. Καρπερής – Ελπίς Σκουτάρεως

Διαιτητής: Χρήστος Παυλίδης(ΕΠΣ Ημαθίας)

Βοηθοί: Παρασίου, Χριστοδούλου(ΕΠΣ Ημαθίας)

Γήπεδο Καβάλας: ΑΟ Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης

Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης(ΕΠΣ Σερρών)

Βοηθοί:  Καμπούρης, Αναστασιάδης(ΕΠΣ Σερρών)

 

Διαβάστε επίσης