Τελικά είναι πολλά ή λίγα ; Φτάνουν ή δεν φτάνουν ;

 Τελικά είναι πολλά ή λίγα ; Φτάνουν ή δεν φτάνουν ;

Τελικά ρε παιδιά τα λεφτά που μας δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία είναι πολλά ή λίγα ;

Φτάνουν ή δεν φτάνουν ;

Με όλα αυτά που έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει δεν έχουμε καταλάβει τελικά τι γίνεται και αν θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι ή να βγούμε στο τάκο ως παραπονούμενοι.

Μάλλον το δεύτερο αφού  όπως έχουμε καταλάβει δεν γίνεται καμία οικονομική υπέρβαση, καμία ιδιαίτερη μεταχείριση αφού θα μας δώσουν από τα χρήματα που έχουν  περισσέψει από τα προγράμματα ΕΣΠΑ που δεν μπορέσαμε να αντλήσουμε με προγράμματα  και  χρήματα από το ταμείο που έχει  προβλεφθεί για τέτοιους είδους καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης για τις χώρες της Ένωσης.

Άλλωστε εμείς ως χώρα έχουμε καταλάβει περισσότερο από τον καθένα τα προηγούμενα χρόνια  πόσο σκληροί είναι οι Ευρωπαίοι στο «δώσε» και πόσο φειδωλοί στο «πάρε».

 

Να δεις τι έχουμε εμείς για την γούνα σου ρε παρτάλι της δημοσιογραφίας που έχεις το θράσος να βγαίνεις  να τους κριτικάρεις  όλους και να κάνεις και μαθήματα ηθικής εσύ  που ακόμα και η σκιά σου είναι βουτηγμένη στον βόθρο !

Ευτυχώς που η Καβάλα είναι μικρή και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.

Υπομονή ακόμα λίγες ημέρες αφού όλη αυτή η παράγκα  της δυσφήμισης και της λασπολογίας έχει ημερομηνία λήξης.

 

Οι συλληφθέντες για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά καλά θα κάνουν να μην μιλάνε γιατί όσο μιλάνε τα κάνουν χειρότερα.

Όταν ο Ύπαρχος ακούγεται να λέει ότι νόμιζε ότι ο 36χρονος Αντώνης ήταν Πακιστανός και μαύρος καταλαβαίνουμε πολλά για την ποιότητα του χαρακτήρα  του.

Και να ήταν Πακιστανός και μαύρος  τι σημαίνει ;

Δεν είναι άνθρωπος ο Πακιστανός και ο μαύρος ;

 

Πάντως τώρα που γύρισε ο Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες είναι ορεξάτος να βοηθήσει όσο μπορεί προκειμένου να περάσουμε στην επόμενη μέρα όσο αφορά τις πλημμύρες στην Θεσσαλία.

Στην σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου  δόθηκε προτεραιότητα στην Δημόσια Υγεία , την άντληση των υδάτων και στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου.

 

Πρώτος είναι – λέει- ο Κασσελάκης στις δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεύτερη η Αχτσιόγλου και ακολουθούν  Παππάς και Τσακαλώτος.

 

Σχεδόν καλοκαιρινός ο καιρός το Σαββατοκύριακο με το θερμόμετρο να φλερτάρει και πάλι με τους 30 βαθμούς κελσίου.

Λέτε αυτό το Σαββατοκύριακο να είναι και το τελευταίο για τις καλοκαιρινές μας βουτιές ;

Για κάποιους σίγουρα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης